Atv barn – Beste ATV for barn 2022

1
Paw Patrol Elbil 6V

Er barnet ditt en stor tilhenger av Paw Patrol sine figurer vil dette være den perfekte ATV! Her er nemlig motivene plassert rundt på hele kjøretøyet og vil garantert gleder en liten gutt eller jente. En ATV som egner seg svært godt for barn mellom 1 til 3 år, og har en gasspedal, brede plasthjul og samt et hendig håndtak dersom en voksen trenger å flytte ATV-en. En fordel for mindre barn at de styrer…

Sjekk prisen →
TESTVINDER
 PrisBilligst hos 
Paw Patrol Elbil 6V1.808 kr.Allectra Computer
vidaXL ATV889 kr.Flashbuy.no
Razor Dirt Quad 2x12V12.993 kr.CDON
Peg Perego Corral T-Rex 12V2.990 kr.Choppi.no
Injusa Beast Quad 12V2.229 kr.Eurotoys

I denne testen av ATV til barn har vi funnet frem til de 5 beste ATVs på markedet. Her har vi sammenlignet nøkkelfunksjoner som brukervennlighet, kvalitet og materiale, samt at vi også vil fremheve andre funksjoner og fordeler ved hver modell. Les også vår kjøpsguide for å velge den perfekte atv for ditt barn.

Paw Patrol Elbil 6V – Best i test

Injusa Paw Patrol Quad 6V

Er barnet ditt en stor tilhenger av Paw Patrol sine figurer vil dette være den perfekte ATV! Her er nemlig motivene plassert rundt på hele kjøretøyet og vil garantert gleder en liten gutt eller jente.

En ATV som egner seg svært godt for barn mellom 1 til 3 år, og har en gasspedal, brede plasthjul og samt et hendig håndtak dersom en voksen trenger å flytte ATV-en. En fordel for mindre barn at de styrer alt ved hjelp av gasspedalen.

vidaXL ATV – Beste billige ATV

vidaXL ATV

VidaXL ATV kan brukes både som kjøretøy og gåbil for de små. Her kan barna kjøre rundt og samtidig utvikle koordinasjonen på en gøy måte. Barnet vil sitte komfortabelt på det gode sete, som også har lagring under slik at barna kan ta med små leker på turen sin.

I tillegg kan barna både bruke lyd og lys, og ikke minst et artig lydhorn. Det hele gjør at dette er en ATV som fremstår som svært realistisk for de små fartsfantomene når de skal ut på en liten kjøretur.

 • Solid og stødig ATV
 • Designet med sikkerhet i tankene
 • Lett å montere
 • Anbefalt alder: 12-36 måneder
 • Drives av batteri som ikke kan lades opp

Razor Dirt Quad 2x12V – Beste premium ATV

Razor Dirt Quad 2x12V

Elsker barnet ditt fart og spenning så er dette den rette ATV om lommeboken din tillater det. Her kan barna oppnå en maksfart på hele —, samt komme seg frem på de fleste underlag. Batteriet holder i hele 12 timer fullt oppladet.

Dette er en ATV som barnet kan bruke lenge, og siden den tåler en høy maksvekt på hele 120 kg kan faktisk voksne også teste den ut litt. Når den ikke er i bruk tar den opp liten oppbevaringsplass.

 • Egnet for barn fra 8 år og eldre
 • Kjører i opptil 40 minutter på en lading
 • Tåler de fleste værtyper
 • Solide hjul med godt grep
 • Komfortabel med støtdemping
 • Krevende å montere
 • Høy pris for et leketøy

Peg Perego Corral T-Rex 12V – Beste ATV for terreng

Peg Perego Corral T-Rex 12V

Skal barnet ditt ut i terrenget er Peg Perego ATV den perfekte valg med sin høye bakkeklaring, samt at barna også kan oppnå en toppfart på hele 6,7 km/t. Her finnes det bortimot ingen begrensninger for hvor mye moro en ATV kan skape,

Vi anbefaler:  Barne basseng - Beste barne basseng 2023

I tillegg får du med to motorer, en på hvert bakhjul som gir svært god fremkommelighet, og ikke minst to gir for å kjøre fremover, og en for revers. Egner seg ypperlig for barn fra 3 år og opp til 8 år.

 • Kjøretid på opptil 35 minutter
 • Kan sette sperre for 2.gir
 • Oppladbart batteri medfølger
 • Justerbare seter så barnet kan vokse med sin ATV
 • Håndterer en vekt på 40 kg
 • Støtfanger tåler ikke mye
 • Litt høy motorlyd

Injusa Beast Quad 12V – Beste ATV med gummidekk

Injusa Beast Quad 12V

Beast Quad fra Injusa er en elektrisk ATV med et batteri som varer opp til 45 minutter på en lading. Dekkene er forsterket,, bredere enn vanlig og produsert med gummi slik at de små lett kommer seg frem på glatt underlag.

Alt etter hvor stort barnet er vil Injusa ATV nå en maksfart på mellom 3-6 km/t, og barnet kan styre sin egen ATV ved hjelp av en gir og gasspedal. Her følger batteri og lader med i esken, slik at barnet raskt kan ta i bruk en helt ny ATV.

 • Overholder alle EU sine sikkerhetskrav
 • Kommer seg frem på de fleste underlag
 • Solid og robust elektrisk ATV
 • Stilig design
 • Egner seg ikke for de aller minste barna

Slik velger du den rette ATV

ATV kan gi mye glede for de små, men det er viktig å tenke sikkerhet før du slipper de små løs i gatene. Her er noen ting du som foreldre bør vurdere før dere går til innkjøp av en ATV til barnet.

Vi anbefaler:  Bilbane barn - Beste bilbane 2023

Skap rammer for trygg kjøring

Pass på at de små har på seg nødvendig sikkerhetsutstyr som hjelm, og eventuelt beskyttelsesklær om det kreves.

Sjekk at barnet sitter skikkelig og komfortabelt på sete, slik at han eller hun har god kontroll over kjøretøyet.

Vær trygg på at ditt barn har nok fysisk styrke for å kunne kjøre forsvarlig, samt også at det kan tenke litt over eventuelle situasjoner som kan oppstå. Dette gjelder både i forhold til å bedømme avstand, følge regler og kunne ta i mot veiledning underveis i kjøringen.

Gi god og grundig opplæring i hvordan barnet skal kjøre og bruke en ATV.

Sjekk over at alt er i orden med barnet sin ATV før dere tar det i bruk.

Ikke send de små avgårde på uoversiktlige steder dere mye kan skje. Hold dere til trygge sone hvor barnet kan ha oversikten over andre personer og kjøretøy.

Aldri la barn bruke en ATV uten oppsyn av en voksen som kan hjelpe til dersom det oppstår farlige situasjoner.

Føler du deg fortsatt komfortabel med at ditt barn skal ta i bruk en ATV etter disse punktene, kan du trygt gå til innkjøp av en ATV som matcher dine og ditt barns behov.

FAQ

Hvilke ATV til barn er best i test?

I vår test ble Injusa Paw Patrol Quad 6V vinneren.

Er det trygt for barn å bruke en ATV?

Ja, det er trygt om man tar til seg alle forholdsregler som gjelder og bruker riktig sikkerhetsutstyr på barnet.