Babynest – Beste babynest 2022

1
Liewood Babynest

Liewood babynest gir den lille et trygt sted å sove, og fungerer utmerket som en hjelpende hånd for foreldre. Utviklet med den høyeste standard for trygghet og komfort, slik at babyer vil finne ro og trygghet. Babynestet fra Liewood har praktiske håndtak som er godkjent å bære babyer opp til de er omtrent 10 måneder, eller 9 kg. Gjør det enkelt å ta med baby fra rom til rom når det sover. Her får du…

Sjekk prisen →
TESTVINDER
 PrisBilligst hos 
Liewood Babynest1.099 kr.OhDearBaby
Doomoo Cocoon Babynest878 kr.Jollyroom
Najell SleepCarrier 21.435 kr.Little Happy
Voksi Babynest Premium779 kr.Babycare
Cam Cam Copenhagen Nest505 kr.Lekmer

I denne babynest test har vi funnet frem til de 5 beste modellene på markedet. I tillegg til å sammenligne nøkkelfunksjoner som brukervennlighet, kvalitet og materiale, vil vi også fremheve andre funksjoner og fordeler ved hver modell. Les også vår kjøpsguide for å velge den rette modellene for deg og ditt lille vidunder.

Liewood Babynest – Beste i test

Liewood babynest gir den lille et trygt sted å sove, og fungerer utmerket som en hjelpende hånd for foreldre. Utviklet med den høyeste standard for trygghet og komfort, slik at babyer vil finne ro og trygghet.

Babynestet fra Liewood har praktiske håndtak som er godkjent å bære babyer opp til de er omtrent 10 måneder, eller 9 kg. Gjør det enkelt å ta med baby fra rom til rom når det sover. Her får du en modell av svært god kvalitet hvor alt har en myk finish og er produsert i det beste økologisk bomull, samt kan vaskes i maskin.

 • Oppfyller alle krav om sikkerhet
 • Skap en beroligende vugge ved hjelp av håndtak
 • Funksjonell og praktisk
 • Opphøyde kanter som gir ro til baby
 • Håndtakene er innenfor barnet sin rekkevidde

Doomoo Cocoon Babynest – Beste billige babynest

Doomoo Cocoon Babynest gir et koselig sted å sove for de aller minste, og kommer med en fast og myk bunn av skum. Trekket er produsert av myk og økologisk bomull som er behagelig for babyens hud.

Vi anbefaler:  Bilbane barn - Beste bilbane 2023

For å unngå at barnet blir for varmt og skape god ventilasjon er de meste av trekket laget av mesh. I tillegg kan man justere et magebånd, slik at den lille holder seg på ryggen. Dette babynestet kan man justere i størrelsen, og det kan åpnes helt i bunnen slik at du kan bruke det lenge.

 • Passer for å både sove og leke
 • Velg mellom mange ulike farger og mønstre
 • Mykt og trygt miljø for den lille
 • Vokser med barna og kan brukes lenge
 • Formet som kokosnøtt for å berolige barnet
 • Anbefales ikke å la babyen sove i gjennom natten

Najell SleepCarrier 2 – Beste premium babynest

Najell SleepCarrier 2 er produsert i høy kvalitet og er en kombinasjon av både bæresele og babynest for babyer, som vil passe i de fleste barnevogner. Laget for å skape en trygg ramme for babyer både hjemme og på farten.

Ved hjelp av praktiske håndtak og langsider laget av airmesh, kan babynestet bli flyttet rundt. SleepCarrier kan trygt brukes om natten, og kan plasseres i babyen sin egen seng eller mellom foreldre. Najell babynest er laget for å gi et behagelig og trygt miljø for barn på ukjente steder. Kan vaskes på 40 grader.

Voksi Babynest Premium – Beste babynest med lav vekt

Voksi Babynest er produsert i eggeform som etterligner følelsen av å være i mors mage. Ved hjelp av myke, men samtidig solide kanter, kan du være sikker på at barnet ligger trygt. Den lave vekten gjør at du enkelt kan flytte på babynestet.

Nestet er produsert i god kvalitet med en madrass i D-mesh som puster og gir god luftsirkulasjon. Modellen er designet for å vokse med babyen din, og etterhvert som barnet blir lenger kan man åpne beltet og folde ned forlengelsesdelen for mer plass.

 • Materiale består av 100 % OEKO-TEX standard 100
 • Leveres med en praktisk reiseveske
 • Babynest har ingen tråder, minimere risikoen for kvelning
 • Gjør det lettere å få babyen til å sove i ukjente omgivelser
 • Solid madrass som gir høy komfort for barnet
 • Litt kjedelige farger

Cam Cam Copenhagen Nest – Beste babynest i økologisk bomull

Cam Cam Copenhagen Nest har et lekkert design og gir barnet suveren komfort og høy kvalitet. I bunnen er en treplate som gjør babynestet stabilt ved flytting, samt ved hjelp av de praktiske bærestroppene. Kanten på Cam Cam Copenhagen babynest er høy og myk, samt at du kan justere lengden. Trekk kan taes av og vaskes på 30 grader i maskin.

Vi anbefaler:  Nattlampe barn - Beste nattlampe til barn 2022

Babynestet er sertifisert etter Organic Content Standard (OCS) inneholder naturlige materialer som er økologisk dyrket. Et godt sted for babyen som både er behagelig og er laget med tanke på babyer sin sarte hud.

 • Madrass overholder kravene til “Infant Sleep Surface – Test for Firmness”
 • Solide kanter med mykt materiale på 12 cm
 • Flere trekk kan kjøpes separat
 • Flere nydelige design
 • Litt stiv pris, men verdt det om du har mulighet

Slik velger du rett babynest

Et babynest skaper et trygt og mykt sted for babyen å sove, men det er noen ting du bør vurdere før du går til innkjøp, og her går vi raskt gjennom den.

Babynest med håndtak eller uten

Skal du bruke babynestet flere steder bør du velge en modell som har stropper eller bæreseler. Du kan lett vekke en sovende baby dersom du må løfte opp ved å ta under selve nestet.

Materialer og design

Tenker du at den lille skal bare ligge i nestet sitt på dagtid, eller skal babyen sove i babynest også på natten? Dersom du skal la babyen sove i babyredet sitt på natten bør du velge et av babynestene som er produsert i materiale som har svært god pusteevne slik at barnet ikke blir for varmt.

Sjekk om modellen kan maskinvaskes, noe som gjør renholdet av et babynest mye enklere.

FAQ

Hvilket babynest er best i test?

I vår babynest test ble Liewood Babynest vinneren. Et trygt og komfortabelt sted for den lille, med praktiske håndtak som gjør at du lett kan frakte det med deg.

Er det trygt å bruke babynest?

Ja, babynestene du finner i dag er trygge for barn dersom du kjøper fra en seriøs produsent. Vi anbefaler ikke å bestille babynest fra ukjente aktører.