Badebalje baby – Beste badebalje 2022

1
Skip Hop Moby Smart Sling 3

Derfor skal du velge Skip Hop Moby Smart Sling 3 Ønsker du et babybadekar du kan bruke helt fra de små er nyfødte og til de er ganske store? Da er Skip Hop Moby den perfekte løsningen. Badebaljen følger babyen din i tre utviklingsstadier: liggende stilling med dobbelt nettingstoff og myke kanter, sittende stilling ved hjelp av en komfortabel pute, og til slutt bare en badebalje når barnet kan sitte av seg selv. I tillegg…

Sjekk prisen →
TESTVINDER
 PrisBilligst hos 
Skip Hop Moby Smart Sling 3628 kr.Jollyroom
Stokke Flexi Bath521 kr.Little Happy
Fillikid Vario1.198 kr.Rudo
Twistshake569 kr.Babyland
Kaxholmens Sängfabrik Badebalje Star208 kr.Babyland

I denne badebalje testen har vi plukket ut de 5 beste badebaljene og funnet frem til den beste av dem alle. Les om brukervennlighet, materiale og kvalitet for badebaljene, og i tillegg har vi fremhevet andre funksjoner og fordeler ved hver badebalje. I vår kjøpsguide kan du lese om hvordan man velger rett av alle badekar til baby.

Skip Hop Moby Smart Sling 3 – Best i test

Skip Hop Moby Smart Sling 3 - Best i test

Derfor skal du velge Skip Hop Moby Smart Sling 3

Ønsker du et babybadekar du kan bruke helt fra de små er nyfødte og til de er ganske store? Da er Skip Hop Moby den perfekte løsningen. Badebaljen følger babyen din i tre utviklingsstadier: liggende stilling med dobbelt nettingstoff og myke kanter, sittende stilling ved hjelp av en komfortabel pute, og til slutt bare en badebalje når barnet kan sitte av seg selv.

I tillegg er dette en badebalje med flott design i en nydelige farge, god plass og en rekke andre smarte fordeler som gjør dette til vinneren.

Stokke Flexi Bath – Beste billige badebalje

Stokke Flexi Bath

Tungvint for nyfødte som man må holde i

Derfor skal du velge Stokke Flexi Bath

Stokke® Flexi Bath® er en sammenleggbar badebalje og såpass stor at det også kan brukes som badekar for barnet etter hvert som det vokser også. Har du liten plass er det helt genialt da det tar svært liten plass når det er pakket sammen.

Vannet vil alltid holde passende temperatur ved hjelp av en varmefølsom propp som du kan lese av på, og det er også lett å tømme vannet ut av Stokke badebalje etter bruk. 

 • Høye kanter som gir lite søl
 • Sammenleggbar for enkel oppbevaring
 • Stor badebalje som rommer hele 39 liter
 • Egner seg til bruk hjemme og på reise
 • Her får du mye til en hyggelig pris
 • Litt kjedelig design

Fillikid Vario – Beste premium badebalje

Fillikid Vario Sammenleggbart Badekar

Derfor skal du velge Fillikid Vario

Vario sammenleggbart badekar er multifunksjonelt og kan brukes fra barnet er nyfødt og frem til det er ca. 4 år. Når barnet er nyfødt har du sidekantene lave, men når barnet har blitt eldre hever du kantene på badebaljen og små barn kan glede seg over et herlig badekar de kan plaske rundt i.

Alt med denne badebaljen er gjennomtenkt og vi kan nevne; egen krakk for å klatre opp i badebaljen, slange for tømming av vannet og en propp som indikerer om temperaturen er passende.

Twistshake – beste plassbesparende badebalje

Twistshake

Derfor skal du velge Twistshake

Twistshake badekar er desidert en badebalje som opptar liten plass og er spesielt godt egnet for deg som vil bade de aller minste, men ikke har så god plass på badet. Her er det plass til 30 liter vann, slik at du kan skape hyggelige badestunder for din nyfødte.

Badebaljen er stabil og står trygt ved hjelp av gummibein med antiskli, og en sklisikker matte som du legger under. I tillegg kommer badebaljen i et moderne design, og ikke minst er alt produsert av materiale av høy kvalitet som ikke er giftig.

 • Brettes enkelt sammen etter bruk
 • Fri for BPA, PVC og ftalater
 • Flott og moderne design med dus farge
 • Pute kan brukes for å bade nyfødte
 • Litt lite til større barn

Kaxholmens Sängfabrik Badebalje Star – Beste enkle badebalje

Kaxholmens Sängfabrik Badebalje Star

Derfor skal du velge Kaxholmens Sängfabrik Badebalje star

Ønsker du rett og slett bare en helt enkel modell slik at du kan bruke badebaljen til å bade barnet, bør du se på Kaxholmens sin modell. Her får du badebaljen du kanskje kjenner igjen fra din egen barndom, og ved hjelp av en enkel propp i bunn kan du tømme vann ut etter bruk.

Badebaljen har et fint design i grått eller hvitt, har en lav pris og kan brukes sammen med en badestol fra Kaxholmen om man ønsker at han ikke må holde de små under hodet hele tiden. 

Slik velger du den rette badebalje

Før du løper avgårde for å kjøpe badebaljen du trenger til barnet, bør du lese gjennom kjøpsguide slik at du ender opp med en modell som passer for deg og dine behov.

Ulike modeller

Det finnes flere modeller på markedet, sammenleggbare badebaljer gjør at de opptar liten plass når du ikke skal bruke badebaljen. Det finnes også badebalje med stativ. Et stativ gjør at badebaljen kommer opp i høyden, noe som gjør det mer komfortabelt for de voksne siden de ikke trenger å bøye seg seg under hele badestunden.

Har du tenkt over hvordan du skal tømme ut såpevannet etter bruk? Noen badebaljer kommer med propp i bunnen der du kan feste slange til for enkel tømming. Andre krever derimot at du løfter badebaljen og snur den vertikalt for å tømme ut av.

Tenk ove rhvor lenge du har tenkt til å bruke badebaljen. Kjøper du en modell med lave kanter, vil du raskt oppleve at selv veldig små barn vil søle vann utenfor når de plasker. Har du kun løsning for dusj hjemme, kan det være lurt å velge en av badebaljene som kan brukes av barn lenge.

FAQ

Hvilke badebalje til baby er best i test?

I vår test ble Skip Hop Moby Smart vinneren. Denne badebaljen er brukervennlig, har smarte løsninger og kan brukes lenge fordi du kan justere badebaljen til barnet utvikling.

Er det trygt å bruke badebaljer?

Badebaljer er trygt så lenge de voksne følger med. Husk at barnet ikke skal sitte i badebaljen sin uten tilsyn, selv ikke når de blir større.