Barne basseng – Beste barne basseng 2023

1
Bestway Undersea Adventure Inflatable Pool

Derfor skal du velge Bestway Undersea Adventure Inflatable Pool Bestway Undersea Adventure er blant de oppblåsbare modellene på markedet og er produsert i slitesterk vinyl som gir god holdbarhet. Gjør dere klar for mange timer med vannlek i hagen når man trenger en avkjølende dukkert på varme dager. Her får du et stort badebasseng med ekstra brede vegger, og i tillegg med en rekke spennende detaljer. Her kan man blant annet lete etter krystaller på…

Sjekk prisen →
TESTVINDER
 PrisBilligst hos 
Bestway Undersea Adventure Inflatable Pool558 kr.Jollyroom
Bestway Swimming Pool Dinosaur Fill'N Fun288 kr.CoolShop
Exit Round Pool12.928 kr.GardenStore
Bestway Steel Pro UV Careful1.909 kr.Flashbuy.no
Intex Unicorn Baby Pool258 kr.CoolShop

I denne testen av barnebasseng har vi funnet frem til de 5 beste bassengene på markedet. Les hvilke basseng til de små som ble best i test, samt alt du trenger å vite om kvalitet, montering og materiale for hver enkelt modell. I tillegg vil vi også vil fremheve andre funksjoner og fordeler ved hvert basseng. I vår kjøpsguide kan du lese våre gode tips om hvordan du velger det rette bassenget for de minste.

Bestway Undersea Adventure Inflatable Pool – Beste badebasseng

Bestway Undersea Adventure Inflatable Pool

Derfor skal du velge Bestway Undersea Adventure Inflatable Pool

Bestway Undersea Adventure er blant de oppblåsbare modellene på markedet og er produsert i slitesterk vinyl som gir god holdbarhet. Gjør dere klar for mange timer med vannlek i hagen når man trenger en avkjølende dukkert på varme dager.

Her får du et stort badebasseng med ekstra brede vegger, og i tillegg med en rekke spennende detaljer. Her kan man blant annet lete etter krystaller på bassengbunnen ved hjelp av de medfølgende 3D-svømmebrillene, eller kikke etter fiskene.

Bestway Swimming Pool Dinosaur Fill’N Fun – Beste billige barnebasseng

Bestway Swimming Pool Dinosaur Fill'N Fun

Derfor skal du velge Bestway Swimming Pool Dinosaur Fill’N Fun

Bassenget Dinosaur Fill’N Fun fra Bestway er et godt valg for deg som handler på budsjett, eller for eksempel ønsker et rimelig basseng til hytten eller campingvognen. La de små ta seg et bad og leke fantasilek med dinosaurer på utsiden.

Her kan de minste plaske rundt uten at man trenger å være redd for at sideveggene eller bunnen ikke skal tåle leken. Sidevegger er nemlig produsert i kraftig PVC, og bunnen av solid vinyl.  Ekstra fordel at modellen opptar liten plass når man trenger å pakke den bort.

 • Settes raskt opp
 • Krever ingen oppblåsing
 • Rommer 946 liter
 • Ypperlig for de minste
 • Litt lite for de eldste barna
 • Har ikke myke vegger man kan lene seg til

Exit Round Pool – Beste premium barnebasseng

Exit Round Pool

Derfor skal du velge Exit Round Pool

EXIT Round Pool koster litt mer, men kommer med mange funksjoner. Her får du et rundt og stort basseng med kuppel for regnværsdager, samt også en filterpumpe som holder vannet rent.

Dette er et rammebasseng av høy kvalitet som gir mye moro i hagen din for både barna og voksne, selv når det ikke er varme og solen skinner! Bassenget er svært romslig takket være den runde formen slik at barna kan ta med seg vennene sine.

Bestway Steel Pro UV Careful – beste barnebasseng med UV filter

Bestway Steel Pro UV Careful

Derfor skal du velge Bestway Steel Pro UV Careful

Bestway Steel Pro UV Careful kommer med en medfølgende solskjerm som har en UPF-vurdering på 40+, slik at du kan føle deg trygg på at barna får beskyttelse mot solen når de tar seg en avkjølende dukkert.

Sideveggene er laget av Tritech, som er et trelags forsterket materiale som gjør at du vil kunne ta bassenget frem sommer etter sommer.  Ved hjelp av en avløpsventil kan man enkelt drenere ut vannet ved å feste den på hageslangen. Et praktisk basseng til barn i fargerikt design.

 • Monteres på 20 minutter
 • Godt valg for de minste i familien
 • Korrosjonsbestandig stålramme
 • Produsert for lang holdbarhet
 • Korrosjonsbestandig stålramme
 • Ikke så romslig

Intex Unicorn Baby Pool – Beste babybasseng

Intex Unicorn Baby Pool

Derfor skal du velge Intex Unicorn Baby Pool

For de aller minste trenger man et lite basseng i hagen som de kan kose seg i. Akkurat det får du fra Intex med dette herlige bassenget designet med flotte farger og en søt enhjørning.

Babybassenget kommer med en innebygd parasoll som dekker for solen og er perfekt for å plaske rundt på en varm sommerdag. Her får man fylt på akkurat passe med vann for de minste, siden bassenget rommer passelige 45 liter.

Slik velger du det rette bassenget for barn

Barnebasseng for de minste kommer i mer enn en kategori, og derfor bør du vurdere noen ting før du velger en modell. Her skal du få våre beste tips til valg av riktig badebasseng til barna.

Oppblåsbare eller med stålramme

Fordelen med de oppblåsbare modellene er at de er enkel å montere, krever lite vedlikehold og på dagens marked er de produsert av slitesterkt materiale. I tillegg vil de oppblåsbare bassenger være lette å flytte på.

Barnebasseng med stålramme er lettere å oppbevare, men krever samtidig gjerne mer plass. De vil som oftest være av mye bedre kvalitet når det kommer slitestyrke, og ikke minst kan man få de i alle ulike størrelser man ønsker.

Form og størrelse

Om du skal velge blant de små eller store basseng, eller rundt eller firkantet basseng, vil først og fremst være avhengig av hvor stor plass du har tilgjengelig for bassenget ditt. Mål derfor opp på forhånd, siden bassengene gjerne opptar mer plass enn det man tror ved å se på bilder.

I tillegg må størrelsen tilpasses alderen til barna, spesielt når det gjelder dybde. Sjekk at de yngste barna kan sitte når de skal ta seg et bad, før du kjøper en modell. De eldre barna vil gjerne at dybden skal være størst mulig slik at de kan oppleve å svømme i sitt nye utendørs basseng.

FAQ

Hvilket barnebasseng er best?

I vår test av barnebasseng ble Bestway Undersea Adventure vinneren. Produsert i slitesterkt materiale, enkelt å ta ut vann fra, romslig og med mange flotte detaljer som gir mye vannlek for pengene.

Hvilke badebasseng barn skal man velge?

Det vil være avhengig av barna som skal bruke det. For de aller minste trenger man gjerne bare et lite basseng, mens eldre barn og ungdommer vil trives i større basseng som gjerne har stålramme.