Opdateret desember 2023

Basketball kurv – Beste basketball kurv 2022

Af Charlotte BAdge
Charlotte

Charlotte er 36 år gammel og bor på øya Sotra utenfor Bergen. På øya hun bor er det mange muligheter for tur og noe av det beste Charlotte vet er...

My Hood Basketballkurv Family
TESTVINDER

My Hood Basketballkurv Family

My Hood sin basketballkurv er super for en familie å ha tilgjengelig på gårdsplassen for en runde med basketball. Dette er et stativ som du kan enkelt justere i høyden, slik at selv de minste…

My Hood Basketballkurv Family 1
Best i test

My Hood Basketballkurv Family

North Trampoline Basketkurv Universal 4
beste basketkurv til trampoline

North Trampoline Basketkurv Universal

Prissammenligning i samarbejde med  Prisjakt Logo

I denne basketballkurv test har vi funnet frem til de 5 beste modellene på markedet. I tillegg til å sammenligne nøkkelfunksjoner som brukervennlighet, kvalitet og materiale, vil vi også fremheve andre funksjoner og fordeler ved hver modell. Les også vår kjøpsguide for å velge den rette modellen for en god runde med basketball.

My Hood Basketballkurv Family

Best i test

My Hood Basketballkurv Family

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Juster høyde mellom 200-260 cm
 • pros-icon.svg Vekt på 18 kg som holder det kurv stabil
 • pros-icon.svg Stilig design på bakplate
 • pros-icon.svg Stang av massivt stål som tåler mye

Detaljeret gennemgang

My Hood sin basketballkurv er super for en familie å ha tilgjengelig på gårdsplassen for en runde med basketball. Dette er et stativ som du kan enkelt justere i høyden, slik at selv de minste barna kan bruke det. I tillegg kommer det på hjul og det er dermed lett for deg å flytte det rundt, eller ta det frem når du vil bruke det, og sette det tilbake etter en runde. RObust materiale som tåler å stå utendørs.

My Hood Mini Basketballkurv

Beste premium basketballkurv

Fordele
 • pros-icon.svg Enkel å montere
 • pros-icon.svg Passer utmerket for å henge på en dør
 • pros-icon.svg Kan lett flyttes rundt etter behov
 • pros-icon.svg Liten basketballkurv som er perfekt for de mindre barna

Detaljeret gennemgang

Er du på utkikk etter en basketballkurv med plate, men uten stativ, til en rimelig pris? Da bør du se nærmere på denne mini basketball kurv fra My Hood. Her kan barna får trene både kondisjon og motorikk med denne platen som egner seg for både innendørs bruk, mindre hager og innkjørsler. Både plate og oppheng er skumbelagt slik at det ikke sliter på stedet du henger opp kurven. En kurv som egner seg særdeles godt for innendørs bruk. I tillegg får du også med både egen ball og ballpumpe om du velger denne modellen.

My Hood Basketkurv Pro Med Boll

Beste premium basketballkurv

Fordele
 • pros-icon.svg Alt du trenger medfølger i esken
 • pros-icon.svg Basketballkurv som er svært robust
 • pros-icon.svg Solid, men fortsatt med en lav vekt på 11 kg
 • pros-icon.svg Robust plate med solide fester for vegg

Detaljeret gennemgang

Skal du virkelig investere i en av de beste basketballkurver på markedet, kan du gå for Exit Galaxy! Her får du en basketball kurv med bakplate i et svært stilig design som minner mye om de profesjonelle kurvene. Etter at du har montert Exit Galaxy basketballkurv kan du også justere på høyden i forhold til om det er er yngre eller eldre barn som skal spille. Ved hjelp av monteringsanvisning er det enkelt å montere denne basketballkurven.  

North Trampoline Basketkurv Universal

beste basketkurv til trampoline

North Trampoline Basketkurv Universal

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Kurv man kan justere vinkel på
 • pros-icon.svg Nett og kurv er fleksible og myke
 • pros-icon.svg Basketball inkludert i pakken
 • pros-icon.svg Passer alle våre trampoliner med sikkerhetsnett

Detaljeret gennemgang

Er barna svært aktive på trampolinen dere har i hagen? Da kan du overraske dem med en basketballkurv som passer perfekt for å monteres på trampolinen. Her kan barna både hoppe og spille basketball, og virkelig kose seg hele dagen. North basketballkurv monteres lett på stolpene til sikkerhetsnettet, og kan tilpasses modellene der stolpene er bøyde.På nettet kan du i tillegg finne en god video som forklarer monteringen steg for steg.

Guide

Slik velger du rett basketballkurv

En basketballkurv vil kunne gi mye glede til både små og store barn, men også for voksne. Når du skal finne en basketballkurv som passer for deg og dine behov, eller barnas behov, er det noen ting du bør vurdere før du kjøper en.

Inne eller ute

Hvis du ennå ikke har funnet ut om du vil ha en innendørs eller utendørs basketballkurv, bør det være det første du vurderer.

Innendørs basketballkurver er ofte egnet for yngre barn. Så snart barnet blir litt eldre, vil det alltid være fornuftig å kjøpe et utendørs basketballkurv, eller velge en justerbar basketball kurv som barna kan vokse med.

Bruksområde

Tenk over hvor du skal plassere en basketballkurv. En vegghengt basketballkurv er ofte den beste løsningen hvis du ikke har mye plass. Har du derimot en stor hage, kan du vurdere å kjøpe en basketballkurv med stativ.

Kvalitet og nivå

Hvilken kvalitet du ønsker er en viktig vurdering. Hvis du tar sporten på alvor og ønsker å forbedre spillet ditt, bør du alltid gå for en basketballkurv av høy kvalitet. Kvalitet og pris henger ofte sammen, og derfor kan du med du se etter en god basketballkurv på tilbud for å få mye for pengene dine.

Pris

Ikke alt handler om penger, men budsjettet er en god ting å vurdere før ethvert kjøp. Du bør alltid tenke på hvor ofte du vil bruke en basketballkurv, og se på sammenhengen mellom pris og bruk.

FAQ

Hvilket basketballkurv er best i test?

I vår basketball kurv test ble My Hood Family vinneren. Her kan du justere høyde, flytte kurv rundt, samt at både nett og stativ kommer i robust materiale.

Er det trygt å bruke en basketballkurv?

Ja, så lenge du passer på at du følger monteringsanvisningene til punkt og prikke. Basketballkurv for barn er det særdeles viktig at blir montert korrekte.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

×