Opdateret juli 2023

Bilbane barn – Beste bilbane 2023

Af Charlotte BAdge
Charlotte

Charlotte er 36 år gammel og bor på øya Sotra utenfor Bergen. På øya hun bor er det mange muligheter for tur og noe av det beste Charlotte vet er...

Plan Toys Ramp Racer 5379 3
beste bilbane i tre

Plan Toys Ramp Racer 5379

Prissammenligning i samarbejde med  Prisjakt Logo

I denne testen av bilbane til barn har vi funnet frem til de 5 beste bilbanene på markedet. Les hvilke bilbane som ble best i test, samt alt du trenger å vite om montering, medfølgende leker og dimensjoner enkelt bane. I tillegg vil vi også vil fremheve andre funksjoner og fordeler ved hver bilbane. I vår kjøpsguide kan du lese om hvordan du velger den rette bilbanen for de små.

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Bilbane med loop
 • pros-icon.svg Stilig design fra Super Mario
 • pros-icon.svg Egner seg fra 6 år
 • pros-icon.svg To kjører samtidig
 • pros-icon.svg Gøy for både voksne og barn

Detaljeret gennemgang

Derfor skal du velge Carrera Toys GO!!! Nintendo Mario Kart Wii

Nintendo Mario Kart Wii er det ideelle valget for en tilhenger Mario og Luigi, men også alle andre. Banen er på 4,9 meter og her finner du både looper, strekning for ekstra høy hastighet og raske svinger.

Med bilbanen får man med to kontroller, rundeteller og de to hovedfigurene. Gjør dere klar for nye og spennende utfordringer og kapp om hvem som er aller raskest. Gir mye fart og spenning for alle.

Hot Wheels Stunt Garage

Beste billige bilbane

Fordele
 • pros-icon.svg Egnet for yngre bilfans, fra ca 4 år
 • pros-icon.svg Stilig bil fra Hot Wheels medfølger
 • pros-icon.svg Lett for barna å flytte rundt
 • pros-icon.svg Plass til mange lekebiler

Detaljeret gennemgang

Derfor skal du velge Hot Wheels Stunt Garage

Hot Wheels City Stunt Garage er et godt valg for yngre barn som fortsatt ikke helt får taket på en bilbane. I denne garasjen kan de fylle drivstoff på bilen, ta heisen opp og avslutte med et fantastisk stunthopp til etasjen under.

La de små forsvinne i en drømmeverden hvor de kan parkere bilen som medfølger, samt andre lekebiler de har hjemme. For en liten bilentusiast vil dette være en perfekt gave.

Plan Toys Ramp Racer 5379

beste bilbane i tre

Plan Toys Ramp Racer 5379

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Produsert i bærekraftig gummitre
 • pros-icon.svg Utviklet med tanke på miljø
 • pros-icon.svg Utvikler hånd- og øyekoordinasjon
 • pros-icon.svg Gir mye gøy for de minste
 • pros-icon.svg Egnet fra 18 måneder

Detaljeret gennemgang

Derfor skal du velge Plan Toys Ramp Racer 5379

Bilbanen fra Plan Toys Ramp Racer 5379 har et flott og nydelig design i tre, og minner på mange måter om en kulebane der barna slipper bilene nedover en løype. Et godt valg for de aller minste barna som vil leke med biler.

Det medfølger tre biler som settes på øverste høyde, og når de slippes vil de suse nedover banen, og snurrer rundt for hver etasje. En morsom og gøy bilbane som de små vil prøve om igjen og om igjen.

KidKraft Mega Ramp Bilbana

Beste racingsett

Fordele
 • pros-icon.svg Forseggjorte detaljer
 • pros-icon.svg Solid konstrukjson
 • pros-icon.svg Mye man kan leke med
 • pros-icon.svg Egnet fra 3 år
 • pros-icon.svg Mye innhold medfølger

Detaljeret gennemgang

Derfor skal du velge KidKraft Mega Ramp Bilbana

KidKraft Racing Set Mega Ramp er et eget univers for de minste som vil gi mange timer med lek. Her finner man både rampe, parkeringsgarasje, heis, bilvask og bensinstasjon, slik at de små kan forsvinne inn i fantasileken sin.

Før man starter racet vil et lys telle ned til start, samt at man også finner en egen rampe for helikopter og det medfølger et eget helikopter. Vil garantert gi mye moro!

Guide

Slik velger du den rette bilbanen for barn

Når du skal kjøpe en bilbane til er det flere ting du bør vurdere slik at du ender opp med et godt kjøp for deg og barnet som skal bruke den.

Kvalitet og materiale

Avhengig av alder til brukeren bør du tenke over hva som egner seg. Materiale av tre er bedre for de aller minste, og de vil fort ødelegge bilbanene som er produsert av andre materialer. Fra rundt 5-6 årsalderen kan en bane som er elektrisk være en virkelig vinner, samt at de klarer å ta vare på banen og ikke putter farlige småting i munnen lenger.

Ikke kjøp for avansert bane

Pass på at du sjekker beregnet aldersgruppe. De små vil bli skuffet dersom banen er for avansert og de ikke klarer å håndtere for eksempel kontroller eller svingene på en god måte.

Samtidig bør de være en viss variasjon for eldre, ellers blir de fort lei og syns banen du har kjøpt er for kjedelig.

Mulighet for tilleggsprodukter

Flere av banene på markedet kan man kjøpe ekstrautstyr til, både lekebiler, baner og annet slik at barna vil kunne bruke bilbanen lenger og få mer glede ut av å leke med den etter hvert som de vokser til.

FAQ

Hva er beste bilbane for barn?

I vår test av bilbaner ble elektriske Carrera Toys GO!!! Nintendo Mario Kart Wii vinneren. Er også gøy for voksne, samt inneholder looper, strekning for ekstra høy hastighet og raske svinger.

Hva er best av garasjer og bilbaner?

Garasjer er bilbaner som gjerne egner seg for de aller yngste, mens bilbanene som er elektriske og inneholder svinger og looper gjerne gir mer moro for de over 6 år.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

×