Blinkesko barn – Beste blinkesko for barn 2022

1
Leaf Skalka (Unisex)

Svenske Leaf er kjent for sin gode kombinasjon av funksjonalitet og design som passer utmerket for både barn. Ordene gøy og aktiv er noe som gjenspeiler designet på sko fra Leaf, og det er akkurat det de minste får med disse kule blinkeskoene. Leaf Skalka har et sporty utseende og ikke minst finner man en såle som blinker i forskjellige farger som vil gi stor glede til barna når de går. Et solid par sneakers…

Sjekk prisen →
TESTVINDER
 PrisBilligst hos 
Leaf Skalka (Unisex)399 kr.Sportshopen
Hummel Daylight (Unisex)300 kr.Billigebarneklær.no
ZigZag Roseau (Unisex)288 kr.Sportamore
Leaf Samset (Unisex)377 kr.Boozt.com
Leaf Glava (Unisex)378 kr.Jollyroom

I denne blinkesko for barn test har vi funnet frem til de beste blinkesko på markedet. I tillegg til å sammenligne nøkkelfunksjoner som brukervennlighet, kvalitet og materiale, vil vi også fremheve andre funksjoner og fordeler ved hver modell. Les også vår kjøpsguide for å velge riktige sko til din aktive gutt eller jente

Leaf Skalka (Unisex) – Beste i test

Leaf Skalka (Unisex)

Svenske Leaf er kjent for sin gode kombinasjon av funksjonalitet og design som passer utmerket for både barn. Ordene gøy og aktiv er noe som gjenspeiler designet på sko fra Leaf, og det er akkurat det de minste får med disse kule blinkeskoene.

Leaf Skalka har et sporty utseende og ikke minst finner man en såle som blinker i forskjellige farger som vil gi stor glede til barna når de går. Et solid par sneakers med borrelås over, som gjør de enkle å ta av og på, og de beste blinkesko til barn.

Hummel Daylight (Unisex) – Beste billige blinkesko

Hummel Daylight (Unisex)

Noen ganger kan det være greit med noen litt rimelige sko til barn, siden de raskt vokser ut av dem. Her er Hummel blinkesko et godt valg for aktive barn som raskt sliter ut skoene sine. En klar fordel med Hummel er elastiske lisser som ikke krever at man må kunne knyte selv.

Her kan både gutter og jenter finne frem til sine favoritter og velge joggesko som har blinkende LED-lys. Skoene har en svært lav egenvekt og er produsert i mesh og en blanding av syntetisk semsket skinn. Kombinasjonen gir et tøft og sporty utseende.

  • Brukervennlig borrelås som er enkel for barn å bruke
  • Blinkesko som er komfortable og myke
  • Solid såle som gir god komfort
  • Produsert med løpesåle for aktive barn
  • Ikke så slitesterke, men varer i flere måneder

ZigZag Roseau (Unisex) – Beste premium blinkesko

ZigZag Roseau (Unisex)

Roseau blinkesko fra ZigZag har mange flotte detaljer i tillegg til sine LED-lys på sålen som aktiveres når barn går. De små vil elske disse detaljene som glitter og skimmer på oversiden av ZigZag blinkesko.

ZigZag blinkesko er produsert med dobbel borrelåsbånd slik at barn får et par sko som sitter godt på føttene, samt at de er enkle å ta på. Yttersålen er laget av TPR. og gir et solid grep for barn som gjerne vil løpe rundt omkring. Blinkesko som er tilgjengelig i fargene sort, rød, gul, beige, rosa og lilla.

Leaf Samset (Unisex) – Beste blinkesko med lett egenvekt

Leaf Samset (Unisex)

Her er enda et par kule og behagelige blinkesko til barn fra svenske Leaf. Samset er et par sporty sneakers som det aktive barnet vil digge med en såle som blinker i forskjellige farger. Her kan barna selv ta av og på seg sine blinkesko ved hjelp av elastiske skolisser med borrelås over.

Sålen på Samset blinkesko er produsert av phylon og gummi, som gir barn som løper rundt et godt grep på underlaget. Et perfekt valg for sommeren og høstmørket før regnet kommer, når de minste vil løpe rundt.

  • Lette blinkesko for aktive barn
  • Sporty blinkesko med lys
  • Produsert i materiale som har gode pusteevner
  • Ekstra forsterket parti i skinn ved tærne
  • Sko som ikke egner seg for all slags vær

Leaf Glava (Unisex) – Beste varme blinkesko

Leaf Glava (Unisex)

Når sommeren er over og det blir litt kaldere trenger barn et par sko som varmer litt mer og samtidig blinker. Dette har Leaf også tenkte på, og Glava blinkesko er fôret med fleece for å holde føttene varme og gode i all slags vær.

Glava sko går litt høyere opp på ankelen også, men er fremdeles lette å ta på seg ved hjelp av to borrelåser på oversiden. Ventilerende mesh gjør at skoene puster godt, en klar fordel for aktive barn som ikke vil bli svett og for varm.

Slik velger du rett blinkesko for barn

Barnet ditt vil elske sko med lys, og syns det er morsomt å se sko blinker. Når du skal velge blant alle de blinkende sko, er det noen ting du bør tenke over, og vi har samlet punktene nedenfor.

Størrelse

I likhet med alle sko til de små, så må også blinkesko være i riktig størrelse. For små eller store sko vil gjøre at barnet ikke kan bevege seg på en optimal måte og hemme aktiviteten.

Skal du kjøpe blinkesko i butikken har skobutikker gode løsninger for å måle føttene til de små. Skal du bestille fra nettbutikk må du måle fotlengden til barnet. En smart metode er å tegne opp foten på et papir og deretter måle fra hæl til tå. Husk å legge til et voksetillegg på 1-1.2 cm, anbefales for sneakers og joggesko.

Passform

Barnet kan være brede i foten, eller veldig smal. For aktive jenter og gutter kan det være en fordel med sko som kan strammes eller åpnes opp ved hjelp av borrelåser.

Lett å ta på

Barnet liker å kjenne på mestring og vil digge blinkesko som de selv kan ta av og på seg. Velger du elastiske lisser og borrelås på et par blinkesko, vil selv de minste klare å ta på seg et par sko på egenhånd.

Det finnes også blinkesandaler, helt perfekt for de varme sommerdagene.

FAQ

Hvilket blinkesko er best i test?

I vår blinkesko test ble Leaf Skalka testvinneren. Gode og komfortable barnesko med lys som gir et godt grep på underlaget.

Har sko med lys god kvalitet?

Dette vil være helt avhengig av hvilke type blinkesko du kjøper, i likhet med alle andre typer sko til de minste. Det er viktig at føtter som er i vekst får gode og komfortable sko av høy kvalitet.