Opdateret september 2023

Drikkeflaske barn – Beste drikkeflaske for barn 2022

Af Charlotte BAdge
Charlotte

Charlotte er 36 år gammel og bor på øya Sotra utenfor Bergen. På øya hun bor er det mange muligheter for tur og noe av det beste Charlotte vet er...

Klean Kanteen Kid Classic Sippy 4
beste drikkeflaske med hank

Bumpli Straw Cap 350ml

Prissammenligning i samarbejde med  Prisjakt Logo

I denne drikkeflaske for barn test har vi funnet frem til de 5 beste drikkeflasker på markedet. I tillegg til å sammenligne nøkkelfunksjoner som brukervennlighet, kvalitet og materiale, vil vi også fremheve andre funksjoner og fordeler ved hver modell. Les også vår kjøpsguide for å velge den rette drikkeflasken for akkurat ditt barn. .

Fordele
 • pros-icon.svg Rommer 0,35 l
 • pros-icon.svg Svært lett å vaske
 • pros-icon.svg Lokk med smart funksjon for sugerør
 • pros-icon.svg Barnet kan selv enkelt åpne og lukke flasken
 • pros-icon.svg Kommer med livstidsgaranti

Detaljeret gennemgang

Hydro har her produsert en genial drikkeflaske som holder vannet kaldt og godt gjennom hele dagen på tur, eller når barnet er i barnehagen eller på skolen. Flasken har samme konstruksjon som de større flaskene med doble vakumvegger i rustfritt stål. Hydro flasken kommer med Silicone Flex Boot nederst, og gjør at det er godt for små hender å holde rundt. TempShield teknologi gjør at flasken også kan brukes for å holde drikken varm i opptil seks timer. Er i tillegg BPA- og Phtalate-fri.

CamelBak Eddy+ Kids

Beste billige drikkeflaske

Fordele
 • pros-icon.svg Rommer 0,4 liter
 • pros-icon.svg Kommer i en rekke morsomme design
 • pros-icon.svg Flasken tåler oppvaskmaskin
 • pros-icon.svg Garantert sølesikker
 • pros-icon.svg Stor åpning for enkel påfylling

Detaljeret gennemgang

CamelBak Eddy+ Kids flasken er en billig modell som kommer i flere forskjellige design slik at barnet kan velge farge og motiv som de liker best. Her kan du være trygg på at drikkeflasken ikke vil lekke når den for eksempel ligger i en sekk. Flasken ligger godt i de små sine hender, og kommer med et integrert håndtak som gjør det enkelt å feste på en karabinkrok eller bære med én finger. Enkelt og greit best i test!

Liewood Warren Bottle 350ml

beste drikkeflaske for de aller minste

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Rommer 0,355 liter
 • pros-icon.svg Praktisk sippetut som gjør det enkelt for barna
 • pros-icon.svg Fint utvalg av nydelig design
 • pros-icon.svg Produsert i rustfritt stål for god slitestyrke

Detaljeret gennemgang

Liewood Warren sin flaske har firkantet form slik at barna unngår at flasken vil trille avgårde dersom de skulle miste dem. Er produsert i 100% silikon som føles mykt for små hender, og har et design som gjør at selv de aller minste kan drikke selv. I tillegg er silikon uknuselig og dette er en flaske garantert ikke lekker. På denne flasken kan barnet velge mellom to ulike tuter, et lokk med sugerør eller et sporstlokk. La barnet velge sin favoritt blant to ulike design med motiv av blant annet bil,buss, helikopter, traktor.

Bumpli Straw Cap 350ml

beste drikkeflaske med hank

Klean Kanteen Kid Classic Sippy

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Rommer 0,355 liter
 • pros-icon.svg Praktisk sippetut som gjør det enkelt for barna
 • pros-icon.svg Fint utvalg av nydelig design
 • pros-icon.svg Produsert i rustfritt stål for god slitestyrke

Detaljeret gennemgang

Bumpli sin flaske kommer i et flott design som barna vil elske, og kommer med en innovative drikkeåpning som gjør at barnet kan slukke tørsten super raskt.Takket være den ekstra store åpningen (Ø 4,5 cm) kan barnet ditt enkelt fylle flasken selv. Egner seg særdeles godt for oppbevaring i sekken siden flasken garantert ikke lekker, og i tillegg kan de små enkelt åpne den ved bare en hånd.Bumpli flaske er produsert av 100% BPA-frie materialer.

Guide

Slik velger du rett blant alle drikkeflasker

På markedet finnes det et hav av drikkeflasker for barn. Blant annet både store og små drikkeflasker, flasker som har krok for oppheng og man kan faktisk også få drikkeflaske barn med navn. Hvilke du skal velge kan være vanskelig å avgjøre, men ved hjelp av vår raske oppsummering vil jobben være lettere.

Finn riktig størrelse

Flaskene kommer i ulike størrelser, og her vil det være viktig å ikke velge verken en for liten eller for stor flaske. Passer ikke flasken i de små sine hender, blir det svært vanskelig for dem å drikke på egenhånd.

Praktiske funksjoner

Flaskene kommer gjerne med smarte funksjoner når det gjelder tut. Hvilke drikkefunksjon som er best vil være avhengig av alder til brukeren, og noe fortrekker sugerør, mens andre ikke vil bruke det.

Flasker som tåler oppvaskmaskin er genialt, da du kan være trygg på at flasker blir rengjort skikkelig. Velger du en modell som må vaskes for hånd, er det viktig å velge blant de enkle modellene som du rengjør effektivt og kommer til alle deler på.

Sjekk at flaskene du ser på kommer med en garanti for at flasken ikke lekker. Det er ingenting som er kjedeligere enn at flaskene lekker utover hele skolesekken.

Pris

Det er store forskjeller på hva de ulike modellene koster, og en billig drikkeflaske kan være like funksjonell som en dyr. Stort sett vil de dyre modellene vare lenger, men samtidig hører vi om forbrukere som opplever at dyre flasker knuser lett. Det viktigste er ikke pris, men at flaskene har et robust materiale.

FAQ

Hvilket drikkeflaske er best i test?

I vår drikkeflaske test for barn ble Hydro Flask Kids Wide Mouth vinneren. En robust flaske som holder drikke både kald og varm over flere timer, og som er enkel for barn å åpne.

Hva er det viktigste jeg bør tenke på før jeg kjøper en av flaskene?

Du bør tenke på volum, drikkefunksjon og materiale. Dette er avgjørende deler som sier noe om flaskene passer dine behov.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

×