Opdateret desember 2023

Dyson airwrap test – Beste Dyson airwrap 2022

Af Charlotte BAdge
Charlotte

Charlotte er 36 år gammel og bor på øya Sotra utenfor Bergen. På øya hun bor er det mange muligheter for tur og noe av det beste Charlotte vet er...

Dyson Airwrap Volume+Shape 2
beste billige

Dyson Airwrap Volume+Shape

Prissammenligning i samarbejde med  Prisjakt Logo

Drømmer du om et enkelt verktøy som gir deg uendelige muligheter når det kommer til ulike frisyrer? Liker du å bytte mellom både krøller, bølger og rett frisyre, men ønsker ikke å påføre håret slitasje? Da er det på tide at du sjekker ut Dyson Airwrap for her får du både hårføner, krølltang og glattebørste i ett.

Eller kanskje du allerede har lagt merke til disse geniale stylingverktøyene, men usikker på hvilke som passer for deg. Vi som kjenner til Dyson vet at de har flere ulike modeller, som egner seg for ulike hårtyper. Det fine med Dyson er at du at samme base brukes for å skape en krølltang, føner og rettetang, og dermed kan du variere mellom ulike frisyrer ved hjelp av samme produkt. DU trenger med andre ord ikke ha en haug med verktøy når du styler din neste frisyre.

Her i vårt best i test Dyson Airwrap kan du finne frem til den modellene som passer din hårtype best. Vi har sammenlignet de ulike funksjonene og egenskapene til de tre beste modellene på markedet. I tillegg finner du en kjøpsguide som vil hjelpe deg med å ta det rette valget.

Fordele
 • pros-icon.svg Fungerer mellom 28-90 grader
 • pros-icon.svg Sliter ikke så mye på håret som lignende produkter
 • pros-icon.svg 3 innstillinger for hastighet, og 4 for temperatur
 • pros-icon.svg 2 års garanti
 • pros-icon.svg Lar deg krølle, bølge og glatte uten bruk ekstrem varme

Detaljeret gennemgang

Modellen Complete egner seg for alle, gir lite slitasje og kommer med mye tilbehør. Her kan du i løpet av kort tid gå fra vått hår til fantastiske krøller med krølltang, eller en helt rett frisyre ved hjelp av glattebørster.

Derfor skal du velge Dyson Airwrap Complete:

Dyson Airwrap Complete gir deg raskt et vellykket resultat som holder seg over tid. Det medfølger mye tilbehør slik at du kan style håret akkurat slik du ønsker takket være den spesielt utviklede teknologien de har tatt i bruk.

Med Complete får du hårføner, rettetang, volumbørste og krølltang for å krølle deg til glamorøse “Hollywood krøller”. Alt du trenger for å style deg til et hav av ulike frisyrer og som gir et resultat som holder.

Coanda-effekten gjør at du føner, krøller og glatter håret ditt til samme tid, samt at du kan variere både hastighet og temperatur etter behov, og dermed skape et nydelig resultat. Slår du på kaldluften vil krøllene ssette seg bedre og holde utover hele dagen.

I denne modellen fra Dyson finner man en V9-motor som roterer seks ganger raskere enn vanlige motorer. I tillegg måler og regulerer temperaturen seg automatisk under tørking, noe som motvirker skader på håret og beskytter glansen. Disse egenskapene gjør at du kan bruke Dyson Airwrap Complete rett etter en dusj.

Dyson Airwrap Volume+Shape

beste billige

Dyson Airwrap Volume+Shape

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Arbeider mellom 28-150 grader
 • pros-icon.svg Lager store og voluminøse krøller
 • pros-icon.svg Føner, glatter og krøller håret
 • pros-icon.svg Praktisk og fin oppbevaringsboks medfølger
 • pros-icon.svg Lett vekt gjør arbeidet lettere

Detaljeret gennemgang

Dyson Airwrap Volume+Shape er perfekt for deg med tynt hår. Her kan du lage mye volum og store krøller som holder seg gjennom dagen ved hjelp av krølltang, samt bruke stylingverktøyet for å glatte ut håret.

Derfor skal du velge Dyson Airwrap Volume+Shape:

Dyson Airwrap sin Volume+Shape Styler er perfekt for deg som ikke har tykt hår, og er skapt for å både krølle, bølge, glatte og gi volum til håret ditt. Du får med en god del tilbehør som gjør at du kan slå deg løs og få frisyren du drømmer om.

Kommer du rett fra dusjen kan du starte med Dyson hårføner som raskt tørker håret ditt uten ekstrem varme, og deretter velge om du vil bruke krølltang eller børster for å krølle eller glatte ut håret. Ved hjelp av V9-motoren spinner motoren svært raskt og sammen med trykket skapes Coanda-effekten.

Med den myke rettetangen får du en jevn finish, og ikke minst en skånsom behandling takket være buster med kulespiss. Krølltangen leder luft inn i håret for å gi volum og busten skaper spenning for å forme håret etter hvert som det tørker.

Volume+shape modellen kommer med intelligent varmekontroll som måler luftstrømtemperaturen over 40 ganger i sekundet og regulerer varmen, og den vil alltid automatisk holde seg under 150 grader. Dermed kan du være trygg på at produktet sliter minst mulig på håret ditt.

Fordele
 • pros-icon.svg Egner seg best for langt og tykt hår
 • pros-icon.svg Funksjonen kald luft gir langvarige resultater
 • pros-icon.svg Effektiv motor som raskt gir resultat
 • pros-icon.svg Regulert varmekontroll sliter mindre på håret
 • pros-icon.svg Både brede og smale børster følger med

Detaljeret gennemgang

Dyson Airwrap Complete Long er det rette valget for deg med lang og tykk hårmanke. Her får du raskt kontroll over alt håret ditt, og du kan få både en glatt frisyre eller krøller håret i alle mulige varianter.

Derfor skal du velge Dyson Airwrap Complete Long:

Luftige krøller eller myke og romantiske bølger er kun noen minutter unna med Dyson Airwrap Complete Long hårstyler. Rett og slett det eneste verktøyet for styling du trenger å gå til innkjøp av, her får du med flere børster som fungerer som både krølltang og rettetang, samt en kraftig hårføner.

Airwrap sin styler er drevet av en V9-motor og bruker et aerodynamisk fenomen kalt Coanda-effekten. Dette gjør at hairstyleren tiltrekker og vikler hårstråene rundt spolen for deg. I tillegg bruker hårstyleren høyt trykk og luft i høy hastighet, noe som er mye mer skånsomt enn sterk varme.

Du kan selv velge mellom tre innstillinger for hastighet og varme, samt funksjonen kaldluft som holder 28 grader. Coanda-effekten gjør at håret ditt både styles og tørkes samtidig, og ved hjelp av alt tilbehøret kan du både føne, glatte, børste og krølle med perfekt resultat.

En ting vi liker svært godt med Airwrap Complete Long er at produktet er utstyrt med intelligent varmekontroll som måler og regulerer temperatur til luftstrømmen, slik at den alltid holder seg under 150 grader.

Guide

Slik velger du rett Dyson Airwrap

Dyson har utrolig mange stylingverktøy tilgjengelig, og til forskjellig pris. Noe som kan gjøre det krevende å vite hvilke produkt man skal velge for akkurat din hårtype, samt også hvordan man skal bruke det riktig.

En Dyson Airwrap er et stylingverktøy som er formet som en rund sylinder. Øverst kan du bytte mellom krølltang, føner og ulike børster etter behov. Det fine med disse modellene er at de bruker luftstrømmer for å lage de hårfrisyrene du ønsker å ha, og regulerer hvor mange grader den arbeider på. Dette fører til at den ikke trenger å bruke en intens varme som fører til slitasje.

Produktene brukes med lette bevegelser, og vekten gjør at du ikke blir sliten i armene. På selve apparatet kan du stille inn ulike styrker for luft og temperatur. Underveis er det lett å endre fra varm til kald luft. Funksjonen for kald luft er genial for deg som vil bruke krølltang for å skape holdbare og nydelige krøllene, fordi den kalde luften på rundt 28 grader kjøler ned krøllene og gjør at de holder seg bedre. Har du en Dyson hjemme, ka du skape deg den samme herlige følelsen du har etter å ha tatt en tur hos frisøren.

Før du velger det et produkt anbefaler vi at du leser gjennom vår kjøpsguide. Her kan du lese litt om hva du bør tenke over før du går til innkjøp en Dyson Airwrap.

Hårtype

Noe av det viktigste du bør tenke over før du kjøper hvilke hårtype du har. Kjøper du en som er beregnet for en annen hårtype enn din egen, vil det gjerne bli svært tungvint å style sveisen slik du vil. Dette gjelder uansett om du skal bruke krølltang, rettetang eller føner.

Har du en frisyre som rekker til brystet eller lengre bør du velge en modell merket med Long. Dette gjør at du klarer å håndtere flere hårstrå om gangen, og det blir mindre tidkrevende når du skal bruke krølltang, føner og glattebørste.

Er håret ditt tynt og fint bør du velge en hårstyler som ikke har så store flater, og er produsert for skape mer volum og former i håret.

Noen av modellene er også skapt for alle hårtyper, og kommer med gjerne litt mer tilbehør slik at du kan tilpasse til det som passer best for deg.

Tilbehør

De ulike modellene fra Dyson kommer med forskjellig tilbehør, og du bør sjekke at du får med akkurat det tilbehøret som du ønsker.

 • Airwrap-barrels kommer i ulike bredde, på 30 mm og 40 mm.
  Har du en tykk og lang manke bør du velge en barrel med størst mulig flate. Dette gjør at arbeidet går raskere, samt at det blir enklere for deg når du styler håret ditt.
 • Det finnes i hovedsak tre ulike børster, en myk, en hard og en rund.
  Den myke og harde børsten bruker man for å glatte ut håret, mens den runde fungerer som en krølltang og skaper volum.
 • Det fine med denne type produkt er at den både styler og føner håret ditt.
  De fleste modeller kommer med begge deler, men noen gjør ikke det. Derfor bør du sjekke at du får med både krølltang, hårføner og glattebørste.
 • Andre praktiske ting som kan følge med er en boks hvor du kan oppbevare både styleren og tilbehøret, en antisklimatte du kan legge verktøyet på under arbeidet og en rengjøringsbørste for å holde filteret rent.

Pris

Uansett hvilke av modellene du velger ender du opp med en forholdsvis høy pris. Samtidig så får du både hårføner, krølltang og rettetang i ett. Skulle du kjøpt alle tre verktøyene separat hadde kanskje du endt opp med en pris som ikke var så langt unna om man setter opp et regnestykke.
Vi mener at dette er en pris absolutt står i forhold til produktet du får, og det er verdt investeringen.

FAQ

Hvilke Dyson Airwrap er best i test ?

Den beste Dyson Airwrap i test ble Dyson Airwrap Complete. En modell som egner seg for alle, gir lite slitasje på håret og kommer med mye tilbehør slik at du kan føne, rette og lage krøllene du drømmer om.

Hvordan vet jeg hvilke Dyson Airwrap som passer for mitt hår?

Du finner en Dyson som passer for ditt hår ved å lese på anbefalingen fra produsenten. Det står alltid i produktbeskrivelsen hvilke hårtype modellen er laget for.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

×