Flaskevarmer – Beste flaskevarmer 2023

1
Philips Avent Fast

Derfor skal du velge Philips Avent Fast Philips Avent flaskevarmer er praktisk og enkel i bruk, du bare stiller inn melkemengden, trykke på startknappen og la produktet gjøre resten. En sensor oppdager temperaturen til melken og gir varmen som trengs for å oppnå riktig temperatur. Temperatur holdes i opptil 60 minutter. Etter hvert som barnet kan spise fast føde, kan Philips sin flaskevarmer også brukes til å tilberede beholdere med babymat. En supergod elektrisk flaskevarmer…

Sjekk prisen →
TESTVINDER
 PrisBilligst hos 
Philips Avent Fast509 kr.Philips
Beurer Digital Food Warmer404 kr.Confident Living
Beaba Bib Expresso1.058 kr.pinkorblue.no
Nuk Thermo Express599 kr.Babycare
Tommee Tippee839 kr.Med24.no

I denne flaskevarmer testen har vi plukket ut de 5 beste flaskevarmere og funnet frem til den beste på markedet. Les alt du trenger å vite om tid, brukervennlighet og funksjoner på modellene, samt at vi også vil fremheve andre funksjoner og fordeler ved hver modell. I vår kjøpsguide kan du lese om hvordan du velger den rette flaskevarmeren for dine behov.

Philips Avent Fast – Best i test

Philips Avent Fast

Derfor skal du velge Philips Avent Fast

Philips Avent flaskevarmer er praktisk og enkel i bruk, du bare stiller inn melkemengden, trykke på startknappen og la produktet gjøre resten. En sensor oppdager temperaturen til melken og gir varmen som trengs for å oppnå riktig temperatur. Temperatur holdes i opptil 60 minutter.

Etter hvert som barnet kan spise fast føde, kan Philips sin flaskevarmer også brukes til å tilberede beholdere med babymat. En supergod elektrisk flaskevarmer som er designet for enkel rengjøring.

Beurer Digital Food Warmer – Beste billige flaskevarmer

Beurer Digital Food Warmer

Derfor skal du velge Beurer Digital Food Warmer

Er du på jakt etter en rimelig måte for å varme opp mat og drikke til babyen, eller kanskje du ønsker en 2-i-1 barnematvarmer til hytten eller for reiser. Da egner Beurer flaskevarmer seg godt til behovene dine.

Med Beurer får du en flaskevarmer som både tilbereder maten og melken til babyen, slik at du kan bruke den når barnet blir eldre også. Kommer i tillegg med en egen innstilling som holder temperaturen på maten og drikken over lengre tid.

 • Leveres med 3 års garanti
 • Kan brukes til flasker og barnematglass
 • Kommer med digitalt termometer
 • Design som tar liten plass
 • Bruker lang tid på oppvarming

Beaba Bib Expresso – Beste premium flaskevarmer

Beaba Bib Expresso

Derfor skal du velge Beaba Bib Expresso

Produktet Beaba Bib Expresso kan brukes både som en steriliseringsmaskin og til å få melken til babyen til riktig temperatur. Du kan bruke Beaba til å fylle flasker og små bokser med varmt vann for å sterilisere beholderene før babyen skal drikke eller spise.

Toppen kan brukes som vannbad for å varme opp allerede fylte flasker. Bare plasser den fylte flasken i beholderen og start maskinen. Toppen kan tas av og brukes som en kompakt og mobil flaskevarmer på farten.

Nuk Thermo Express – beste flaskevarmer med vanndamp

Nuk Thermo Express

Derfor skal du velge Nuk Thermo Express

NUK Thermo Express elektrisk flaskevarmer gjør at melk eller babymat kjapt og enkelt har riktig temperatur. Når mat eller drikke har nådd ønsket varme vil apparatet slå seg av, en god sikkerhet for småbarnsforeldre som gjerne har flere ting å tenke på.

Ved hjelp av en praktisk kurv i selve beholderen tar du enkelt flasker og glass ut av Thermo Expressen uten å komme i kontakt med den varme dampen. Flaskevarmeren vil alltid stå stødig takket være anti-slip underlag.

 • Varmer opp på omtrent 90 sekunder
 • Innebygget sikring for overoppheting
 • Opptar liten plass på kjøkkenbenken
 • Slår seg automatisk av etter oppvarming
 • Krever at man er nøyaktig med vannmengden
 • Fører til mye vanndamp

Tommee Tippee – Beste flaskevarmer for skånsom oppvarming

Tommee Tippee

Derfor skal du velge Tommee Tippee

Ved hjelp av Tommee Tippee flaskevarmer kan du varme opp melken og babymaten på en trygg, rask og enkel måte. Dete hele tar omtrent 4 minutter og skjer på en skånsom måte for å bevare viktige næringsstoffer i maten.

Her får du også med funksjonen hold varm, og ved hjelp av en indikator får du opp hvor mye vann du trenger å fylle på for å oppnå ønsket temperatur. Deretter kan du bruke tiden på å kose med babyen og gjøre han eller hun klar for mat.

Slik velger du den rette flaskevarmeren

Flaskevarmere kan være gull verdt når babyen er liten, samt en ypperlig måte å tilberede fast føde til de små. Før du velger en av de mange flaskevarmere på markedet, bør du først tenke over følgende.

Nyttige funksjoner

Flere av modellene kommer med funksjoner som kan være svært nyttige. Blant annet kan du velge en modell som holder melken varm over tid. Det er ikke alltid at du og babyen er klar til å spise med en gang melken er akkurat passe varm.

Noen har også skånsom oppvarming, slik at næringsstoffene blir bedre tatt vare på sammenlignet med de raske modellene som kan bruke knappe 90 sekunder. Ulempen er at varmeprosessen tar lengre tid.

Ønsker du at modellen du velger også skal kunne sterilisere flaskene før bruk, må du sjekke at dette er en funksjon som følger med. De fleste fungerer nemlig kun som melkevarmer, samt også for babymat.

Trenger du å varme opp en flaske når du er på tur eller reise, kan en flaskevarmer uten strøm være genialt og svært praktisk når man har små babyer.

Tid er essensielt når babyer er sulten, og helst ønsker de maten sin med en gang de gir uttrykk for det. De ulike modellene kan bruke alt fra noen få minutter til flere på å gjøre klar en flaske.

FAQ

Hvilke av flaskevarmerne er best i test?

I vår flaskevarmer test kom vi frem til at Philips Avent flaskevarmer er den beste. Modellen oppnår ønsket temperatur på få minutter, og produktet gjør at du kan holde melken klar i opptil 60 minutter.

Må man ha en egen maskin for å varme flasker?

Nei, man må ikke. En klar fordel for småbarnsforeldre er det uten tvil, og man kan mye raskere og enklere få en flaske med melk klar til babyer i en hektisk hverdag.