Fotballmål – Beste fotballmål 2022

1
Exit Maestro Goal

Fotballmålet fra EXIT Maestro er svært solid, og målene er praktiske og har et funksjonelt design. Her kan man trene på å få den perfekte scoringen i sin egen hage eller ta en god kamp sammen med venner. Produsert med en solid ramme som er galvanisert og pulverlakkert for en lang levetid. Maestro fotballmål leveres med et forankringssett som består av grunnankre og ankerrør. Dette gjør at du enkelt kan ta vekk målene når du…

Sjekk prisen →
TESTVINDER
 PrisBilligst hos 
Exit Maestro Goal1.660 kr.GardenStore
SportMe Soccer848 kr.Bauhaus
Hudora Expert 1807.977 kr.CDON
Exit Coppa Goal2.699 kr.GardenStore
HUDORA Pro TectIkke på lager

I denne fotballmål test har vi funnet frem til de beste fotballmål på markedet. I tillegg til å sammenligne nøkkelfunksjoner som brukervennlighet, kvalitet og materiale, vil vi også fremheve andre funksjoner og fordeler ved hver modell. Les også vår kjøpsguide for å velge den rette modellen for deg.

Exit Maestro Goal – beste i test

Fotballmålet fra EXIT Maestro er svært solid, og målene er praktiske og har et funksjonelt design. Her kan man trene på å få den perfekte scoringen i sin egen hage eller ta en god kamp sammen med venner. Produsert med en solid ramme som er galvanisert og pulverlakkert for en lang levetid.

Maestro fotballmål leveres med et forankringssett som består av grunnankre og ankerrør. Dette gjør at du enkelt kan ta vekk målene når du skal for eksempel klippe plenen, og sette det raskt på plass igjen etterpå.

SportMe Soccer – Beste billige fotballmål

SportMe Soccer

Er du på utkikk etter et rimelig fotballmål til bruk hjemme i hagen, vil SportMe Soccer gjøre en god jobb for deg når du skal ta en kamp med venner. Fotballmålet fra SportMe er veldig lett å demontere når du ikke skal bruke det og tar liten plass når det er sammenlagt. Perfekt for å oppbevaring i boden om vinteren. Fotballmålet er produsert i en stålramme med diameter på 32 mm, noe som gir grei stabilitet når man skal spille fotball.

 • Flott fotballmål til barn
 • Laget av slitesterkt materiale som holder
 • Enkelt å montere
 • Nett som festes med borrelås
 • Mål: 240 x 150 cm
 • Selges i pakke som inneholder bare et mål
 • Holder seg ikke så godt på plass

Hudora Expert 180 – Beste premium fotballmål

Hudora Expert er et solid fotballmål som er perfekt for å spille en omgang med fotball i hagen. Med dette fotballmålet trenger du ikke være redd for å skyte en fotball litt hardt, for Hudora sitt fotballmål vil holde seg på plass. Nettet klipser man enkelt på plass ved hjelp av klikkmontering, og målene kan brukes etter en rask og enkel montering. Her får du et fotballmål som er ekstra slitesterk og robust takket være værbestandig og pulverlakkert ramme av stålrør

 • Fotballmålet er av svært høy kvalitet
 • Ypperlig stabilitet med 75 mm stolpediameter
 • Svært lett å montere opp
 • Mål: 180 x 120 cm
 • Høy pris for fotball i hagen

Exit Coppa Goal – beste fotballmål med treningsvegg

EXIT Coppa fotballmål er perfekt løsning for barn og voksne som trener litt på egenhånd i hagen. Her kan du nemlig sette opp en medfølgende treningsvegg i selve målet når du ikke har noen du kan spille fotball med. Coppa fotball har et stilig og robust design, samt er svært solide og praktiske. Forankringsettet gjør at målene holder seg godt på plass, samt at det er lett å fjerne fotballmålet ved behov. Et fotballmål av høy kvalitet som vil holde år etter år, og glede både små og store.

HUDORA Pro Tect – beste fotballmål med beskyttelse

Hudora Pro Tect 300 fotballmål er et fotballmål av høy kvalitet som både barn og voksne vil elske. Fotballmålet har en skumfylt beskyttelse mot støt i lamellene og stålstolpene. Dermed kan alle spillere, og spesielt keeper, føle seg trygg på at kollisjon med stolpene ikke blir så gale. Ved hjelp av en god bruksanvisning og klikkbar montering får du de seks U-formede stolpene raskt på plass.Fotballmålet har et stramt nett og kan fint stå ute hele året takket være solid presenning over stolpene.

 • Produsert i værbestandig materiale
 • Egner seg for både barn og voksne
 • Kan brukes på gårdsplass og i hagen
 • Mål: 300 x 200 cm
 • Holder seg aller best om man tar det inn på vinteren

Slik velger du rett fotballmål

Går du til innkjøp av et fotballmål til hagen vil barn og voksne kunne ha det mye gøy på fritiden. Før du velger et fotballmål er det noen punkter du bør tenke gjennom, og vi går raskt våre synspunkter nedenfor.

Stort eller  lite fotballmål

Dette er nok det første punktet du bør du vurdere, og da bør du først tenke på hva du har plass til i hagen. Mål til å spille fotball med kommer i flere størrelser, fra mini fotballmål, til små fotballmål og stor. Har du liten plass, eller bare ikke ønsker at et mål skal stå fremme i hagen hele tiden, kan du også se på et sammenleggbart fotballmål. Et mål som du enkelt og greit bare tar frem når du skal spille fotball.

Vi anbefaler:  Sup brett test - Beste sup brett %currentyear%

Montering

På forhånd bør du tenke over hva som kreves for å montere et mål. Noen har svært enkle systemer med klikk, mens andre krever bruk av verktøy for å skru sammen stolpene og feste nett til fotballmål. Er du god på slikt type arbeid, kan du velge det målet du ønsker, men er du ikke så handy kan det være en fordel med et mål med klikksystem.

Ekstrautstyr

Fotball kan være en voldsom idrett og uhell kan skje, og du vil da ha behov for skifte nettet til fotballmålet eller kanskje bytte ut noen av stolpene. Da er det fint om det faktisk er mulig å få tak i ekstradeler. Sjekk med forhandler før du velger fotballmålet du har sett deg ut.

Pris

På markedet får du både billig og dyre mål. Ofte vil de dyre modellene være litt mer robuste og slitesterke. Hvilke pris du vil gå for er avhengig av budsjettet ditt, og fotballmålet vil som oftest gjøre stor glede selv om ikke pris veldig høy.

FAQ

Hvilket fotballmål er best i test?

I vår fotballmål test ble Exit Maestro Goal vinneren. Et robust og solid mål som vil gi mye moro for både store og små i din egen hage.

Kan man feste fotballmålet i gresset?

Ja, på noen av våre modeller i denne testen er det en mulighet ved hjelp av aluminiumsrør. Ønsker du å feste fotballmålet permanent på plenen din, må du kjøpe en modell der dette er spesifisert.