GPS klokke barn – Beste gps klokke til barn 2022

1
Xplora XGO3

Derfor skal du velge Xplora XGO3 Ønsker du å ha oversikt over hvor barnet beveger seg utenfor huset ditt er Xplora XGO3 et perfekt valg. Her får du med GPS sporing slik at du enkelt kan finne frem til hvor barnet ditt er. I tillegg får du med en rekke andre funksjoner på Zplora smartklokke. Du kan stille inn egne soner slik at du blir varslet om barnet beveger seg utenfor de trygge sonene, og…

Sjekk prisen →
TESTVINDER
 PrisBilligst hos 
Xplora XGO31.181 kr.Elkjøp
Spacetalk Adventurer791 kr.Elkjøp
Xplora X5 Play1.990 kr.Jollyroom
Amazfit GTS 2 Mini949 kr.Kjell & Company
Garmin Vívofit Jr. 2329 kr.Løpeshop.no

I denne testen har vi plukket ut de 5 beste GPS klokker til barn og funnet frem til den beste av dem alle. Her kan du lese om brukervennlighet, kvalitet og materiale, samt at vi også vil fremheve andre funksjoner og fordeler ved hver klokke. I vår kjøpsguide kan du lese om hvordan man velger rett GPS klokke for sitt barn.

Xplora XGO3 – Best i test

Xplora XGO3

Derfor skal du velge Xplora XGO3

Ønsker du å ha oversikt over hvor barnet beveger seg utenfor huset ditt er Xplora XGO3 et perfekt valg. Her får du med GPS sporing slik at du enkelt kan finne frem til hvor barnet ditt er. I tillegg får du med en rekke andre funksjoner på Zplora smartklokke.

Du kan stille inn egne soner slik at du blir varslet om barnet beveger seg utenfor de trygge sonene, og denne modellen virker også som en mobiltelefon med inkludert SIM-kort. Dermed kan de små ringe, sende bilde og chatte via displayet.

Spacetalk Adventurer – Beste billige GPS klokke

Spacetalk Adventurer

Derfor skal du velge Spacetalk Adventurer

Spacetalk Adventurer er et rimelig alternativ inne klokker med sporing, men klokken har de fleste smarte funksjoner integrert. Ved hjelp av funksjonen geofencing blir du varslet om barnet forlater områder du har lagt inn som trygge. I tillegg har du mulighet for å legge til hvem det er tillatt å kommunisere med via chat, taleanrop og videoanrop.

GPS klokken er svært solid og produsert med skjerm av Gorilla Glass, samt at klokken holder IP67-vannbestandighet og kommer med et slitesterkt håndleddsbånd.

 • Batteritid på opptil 36 timer
 • Funksjonene er nyttige, blant annet “REWARD STARS”
 • Appen kan kobles til flere omsorgspersoner
 • Kan slåes på skolemodus via app
 • SIM-kort og abonnement kreves utenom

Xplora X5 Play – Beste premium GPS klokke

Xplora X5 Play

Derfor skal du velge Xplora X5 Play

Vil du ha den beste av alle klokker på markedet for å se barnets bevegelser til en hver tid, bør du ta en nærmere titt på Xplora 5. En Play smartklokke for barn som lar deg holde kontakten med barnet ditt når som helst og hvor som helst. Her finner du flere smarte funksjoner som skritteller, GPS, Wi-Fi og mobil tilkobling via 2G, 3G og 4G.

Foreldre får tilgang til å styre kontaktlisten, og kun kontakter du slipper til gjennom appen kommer opp på klokken. Barnet kan også velge å bruke funksjon X-Talk for å starte eller avslutte en samtale.

Amazfit GTS 2 Mini – Beste smartklokke

Amazfit GTS 2 Mini

Derfor skal du velge Amafit GTS 2 Mini

Amazfit GTS 2 Mini er like elegant som standardutgaven, men er litt mindre og kan dermed brukes av barn med mindre håndledd. Her får du med alle funksjonene en smartklokke kan kan ha; GPS, måler for både puls og oksygenmetning som gir full oversikt over helsen.

Barnet kan selv velge mellom en rekke farger på klokkene, samt at skjermen er buet for å tåle mer enn en flat skjerm. Ekstra pluss at man kan velge mellom opp til 70 ulike moduser for aktiviteter.

 • Batteri som vil rekke opp til 14 dager
 • Stor og tydelig skjerm
 • Gir barn oversikt over aktivitet
 • Fungerer utmerket for eldre barn fra 12 år
 • Robust barneklokke som tåler mye
 • Egner seg ikke for de minste
 • Kan ikke brukes for videosamtaler

Garmin Vívofit Jr. 2 – Beste aktivitetsarmbånd med Spiderman

Garmin Vívofit Jr. 2

Derfor skal du velge Garmin Vivofit JR. 2

Vil du følge med på barna sitt aktivitetsnivå på en smart måte kan denne klokken fra Garmin være en god løsning for deg. Her kan foreldre se hvor mye bevegelse barna har utført gjennom dagen. Klokken fungerer ikke slik som de lignede klokkene i denne testen, og du kan ikke ta bilde, ringe eller sende melding med klokken.

Vi anbefaler:  Printer test - Beste printer 2022

Klokken kan først og fremst brukes for å oppmuntre de små til å være i bevegelse ved at foreldre kan gi dem belønninger eller påminnelser via sin egen app.  

Vanntett aktivitetsarmbånd for barn.

 • Over 1 års batteritid, ikke nødvendig med oppladning
 • Barneklokke med elastisk armbånd
 • Fargeskjerm som kan tilpasses
 • Behagelig og elastisk armbånd
 • Har ikke kamera for å ta bilder
 • Kan ikke ringe og holde kontakt

Slik velger du den rette gps klokken

En GPS klokke kan gi deg tilgang til oversikt over hvor barnet befinner seg til en hver tid. På markedet kan du velge barneklokker med mange smarte funksjoner, og du bør lese gjennom vår veiledning før du foretar et kjøp. På denne måten kan du ende opp med en klokke som lever opp til forventningene dine.

Ulike typer GPS klokker

En GPS klokke kan være en smartklokke, som også lar deg følge med aktivitetsnivå.

Eller det kan være en enklere variant som kun sender ut GPS sporing for hvor klokken, og dermed barnet, befinner seg. Ved å bruke en app kan foreldre se hvor barnet er til enhver tid.

Ordet GPS står for Global Positioning System og fungerer ved hjelp av satellitter som sender signaler til en mottaker, for å finne ut de nøyaktige koordinatene klokke er på.

Når du skal velge den rette klokken bør du vurdere om du ønsker en enkel klokke. Eller en smartklokke med ekstra funksjoner, for eksempel vanntett, aktivitetsmåler, historikk over bevegelser og mye mye mer.

Bare husk at jo flere ekstra funksjoner som følger med på klokken, jo vanskeligere kan det være for de små å bruke den.

FAQ

Hvilke GPS klokke til barn er best i test?

I vår test ble Injusa Paw Patrol Quad 6V best i test. Klokken har flere gode funksjoner utover at du bare kan finne ut hvor barnet oppholder seg, blant annet kan man ringe, sende chat og bruke SOS nødknappen ved behov.

Hvordan fungerer GPS klokken?

GPS klokken sender signaler ved hjelp av en gps funksjon slik at foreldre via en app kan se barnet oppholder seg til en hver tid. Enkelte smartklokker har også denne funksjonen.