Lær å gå vogn – Beste lære å gå vogn 2022

1
BRIO Wobbler

Derfor skal du velge Brio Wobbler Beste gåvogn blir den klassiske BRIO Wobbler. Produsert i solid tre, og kommer med justerbart håndtak og bremser. Passer perfekt for barn fra de er omtrent ni måneder, og er spesielt utviklet for barn som er tidlig ute med å gå. Dette er en gåvogn som holder tritt med barnets utvikling. Vognen er stødig nok for de første vaklende skrittene, og etterhvert som en lære å gå vogn. Når…

Sjekk prisen →
TESTVINDER
 PrisBilligst hos 
BRIO Wobbler329 kr.ARK Bokhandel
Stoy Baby473 kr.Babyshop.no
Small Foot Design Movere987 kr.pinkorblue.no
Fisher-Price Learn With Me Zebra Walker340 kr.Lekekista
Pinolino Kimi698 kr.pinkorblue.no

I denne lær å gå vogn testen har vi plukket ut de 5 lær å gå vognene og funnet frem til den beste av dem alle. Her kan du lese det du trenger å vite om sikkerhet, kvalitet og materiale, samt at vi også vil fremheve andre funksjoner og fordeler ved hver gå vogn. I vår kjøpsguide kan du lese om hvordan man velger rett gå vogn for sitt barn.

BRIO Wobbler – Best i test

BRIO Wobbler

Derfor skal du velge Brio Wobbler

Beste gåvogn blir den klassiske BRIO Wobbler. Produsert i solid tre, og kommer med justerbart håndtak og bremser. Passer perfekt for barn fra de er omtrent ni måneder, og er spesielt utviklet for barn som er tidlig ute med å gå.

Vi anbefaler:  Uv telt baby - Beste UV-telt 2022

Dette er en gåvogn som holder tritt med barnets utvikling. Vognen er stødig nok for de første vaklende skrittene, og etterhvert som en lære å gå vogn. Når barnet har blitt enda eldre kan vognen være en raskere-enn-lynet-vogn!

 • Oppbevaringsplass for å frakte leker rundt
 • Robust gåvogn som holder lenge
 • Juster bremsefunksjon for å sette ned fart
 • Svært stabil og tipper ikke
 • Her kan vi ikke finne noen ulemper

Stoy Baby – Beste billige gåvogn

Stoy Baby

Derfor skal du velge Stoy baby

Stoy dukkevogn kommer med et nydelig design og ikke minst mange mange klosser som barnet kan frakte frem og tilbake, samt bygge med. Hjulene er produsert i tre med gummi rundt, slik at gulvet ikke blir slitt når barnet tasser rundt.

For foreldre som ønsker en gåvogn som er lett å montere, og kommer til en hyggelig pris, er dette det beste valget. Ved hjelp av denne vognen vil barnet bli oppmuntret til å ta sine første skritt og utvikle sine finmotoriske ferdigheter.

 • 30 klosser med bokstaver og tall
 • CE-merket
 • Nydelig design for de voksne
 • Er ikke justerbar
 • Litt kjedelige farger for de små

Small Foot Design Movere – Beste premium gåvogn

Small Foot Design Movere

Derfor skal du velge Small Foot Design Movere

Gåvognen fra Small Foot har alt et barn kan drømme om. Vognen er stabil, produsert av robust tre og vil hjelpe barnet til å trene opp finmotorikk. Her kan barnet holde seg fast i stangen, og ha stabil støtte mens det går.

I tillegg passer plasthjulene gjøre at vognen går stille over gulvet. Når barnet trenger en pause, kan det sette seg ned å utforske alle de andre mulighetene vognen gir. Under lokket kan også andre leker og viktige eiendeler lagres og tas med på tur.

Fisher-Price Learn With Me Zebra Walker – beste gåvogn med lyd og lys

Derfor skal du velge Fisher-Price Learn with me Zebra Walker

Derfor skal du velge Fisher-Price Learn with me Zebra Walker

Fisher-Price Learn with me Zebra Walker er den perfekte lær å gå vogn for å utvikle både grovmotorikken, sensoriske ferdigheter og nysgjerrigheten til de små. Barnet kan ta leken i bruk før de selv kan ta sine første skritt og utforske de ulike aktivitetslekene på trallen.

Designet er morsomt formet som en sebra og fanger lett barnas oppmerksomhet. Når små barn skal lære seg å gå fungerer denne vognen som en solid støtte og oppmuntring med sine fire stabile hjul.

 • Har morsomme knapper og farger med lyd og lys
 • Bok som lærer ABC og 123
 • Kan brukes fra barnet er 6 måneder
 • Batteri medfølger ikke
 • Kan bli for mye lyd og lys for voksne

Pinolino Kimi – Beste gåvogn med brems

Pinolino Kimi

Derfor skal du velge Pinolino Kimi

Pinolino Kimi er ditt barns beste venn når han eller hun skal lære seg å gå, og ønsker å ta med seg favorittleken på lasteplanen. Små barn elsker funksjonen der de kan frakte med seg kosebamser og annet.

Denne vognen har et gjennomtenkt bremsesystem som hjelper til med å mestre de første fortsatt usikre skrittene. Bremseeffekten kan enkelt endres ved behov, og det uten verktøy takket være stangen som er montert på vognen.

Slik velger du den rette lær å gå vogn

På markedet finner du mange lær å gå vogner, og barna kan til og med få en gåvogn med navn på om du ønsker. For å hjelpe deg med å ta et godt valg har vi ført opp en enkel liste over våre beste tips.

Høy kvalitet

I likhet med alle leker til barn bør du velge en modell som holder høy kvalitet. Små barn vil slå på, smake på og fikle med alt som hører med vognen. Velger du en av god kvalitet vil du også få en modell som holder lenge, samt at den også kan bruke sav flere barn.

En gåvogn produsert i tre vil som oftest holde lenger enn laget av materiale som plast.

Ekstra funksjoner

Selv om gåvogner først og fremst skal lære barnet å gå, kan det være en fordel om det kommer med flere funksjoner. Dette kan oppmuntre til annen utvikling og lek, slik at barnet finner mer glede i sin vogn både før og etter det har lært seg å gå.

Et romslig lasteplan slik at de små kan frakte gjenstander rundt omkring er alltid en vinner. Samtidig finner man modeller som også har panel med flere aktiviteter, gjerne også med  både lyd og lys. Dette gjør en gåvogn ekstra gøy.

Godt design

Gåvognen med et godt design kommer med håndtak som er justerbare og er enkelt for barnet å holde i. Stabile hjul hjelper barnet med å finne balansen og øve seg på å gå.

FAQ

Hvilke lær å gå vogn er best i test?

Den beste lær å gå vogn i test ble BRIO gåvogn. En robust gåvogn som kan justeres med barnets utvikling og som har en justerbar brems. Oppfordrer til aktiviteter med et solid lasteplan.

Når kan babyer begynne å bruke en gå vogn?

Barn kan ta en gåvogn i bruk når de nesten har lært seg å gå, som oftest rundt 9-12 måneder. Er et godt hjelpemiddel for videre utvikling av barnets gange.