Nattlampe barn – Beste nattlampe til barn 2022

1
Zazu Lou

til barn har vi funnet frem til de 5 beste lampene på markedet. Her har vi sammenlignet nøkkelfunksjoner som brukervennlighet, kvalitet og materiale, samt at vi også vil fremheve andre funksjoner og fordeler ved hver modell. Les også vår kjøpsguide for å velge rett nattlampe til ditt barn sine behov. [info q="Zazu Lou " afq="Zazu Lou "] Zazu Lou - Beste i test [/info] [affiliatehub q="Zazu Lou "] Her er den perfekte venn for barn…

Sjekk prisen →
TESTVINDER
 PrisBilligst hos 
Zazu Lou388 kr.Lilleprinsen
LEGO Brick295 kr.Lekekassen
Pabobo Lumilove Barbapapa479 kr.Shopping4net
Pabobo Nomade299 kr.Shopping4net
Pabobo LumiBlo449 kr.Adlibris

I denne testen av nattlampe til barn har vi funnet frem til de 5 beste lampene på markedet. Her har vi sammenlignet nøkkelfunksjoner som brukervennlighet, kvalitet og materiale, samt at vi også vil fremheve andre funksjoner og fordeler ved hver modell. Les også vår kjøpsguide for å velge rett nattlampe til ditt barn sine behov.

Zazu Lou – Beste i test

Zazu Lou

Her er den perfekte venn for barn i mørket. Her kan du velge om både ring og ugle skal lyse opp, eller om bare en av delene skal skape et behagelig lys. I tillegg kommer uglen på lampen i forskjellige farger slik at de små kan velge den de liker aller best.

Nattlampen kommer med dimmer, og ikke minst har den en sensor for tale slik at lampen automatisk slår seg på dersom barnet lager lyder eller gråter. En perfekt nattlampe som også kan brukes som leselampe.

LEGO Brick – Beste billige nattlampe

LEGO Brick

Er barnet ditt fan av LEGO vil denne lampen garantert falle i smak. Med LEGO LED kan barnet velge selv hvilke farge nattlampen skal ha, eller du kan velge hvilke som passer best inn på barnerommet. Du kan skifte mellom fargene hver kveld om du vil og velge enkelt mellom åtte ulike fargenyanser ved å slå forsiktig på lampen.

Lampen lyser behagelig opp slik at barnet ikke får det helt mørkt på rommet, og er i tillegg produsert i mykt silikon. Dermed er det ikke stor fare for at mindre barn skal skade seg på lampen.

 • Perfekt størrelse for nattbord
 • 2 moduser for valg av lys
 • Vil hjelpe barnet å finne roen
 • 100% silikon
 • Morsom nattlampe for LEGO-entusiaster
 • Krever at du bytter batteri med jevne mellomrom
 • Egner seg ikke for barn som ikke liker LEGO

Pabobo Lumilove Barbapapa – Beste premium nattlampe

Pabobo Lumilove Barbapapa

Pabobo Lumilove Barbapapa skaper en behagelig og dempet belysning på barnerommet når mørket kommer. Dette kan også bli en trygg og god venn, siden den er produsert som en LED-lampe som ikke blir varm. Dermed kan barnet ta med nattlampen i sengen om han eller hun ønsker det.

Vi anbefaler:  Kodelås ytterdør test - Den beste kodelås 2022

I tillegg kan lampen lades opp i en egen ladebase, og du slipper å tenke på at du alltid må ha ekstra batterier liggende klare.

 • Søtt design som mindre barn vil elske
 • Kommer med timerfunksjon
 • Rund og myk i designet
 • Helt fri for ftalat
 • Kan taes med overalt
 • Litt høy pris
 • Kan litt for lett gå i stykker ved fall

Pabobo Nomade – Beste fleksible nattlampe

Pabobo Nomade

Pabobo Nomade er en bærbar lampe uten kabler eller batterier, som passer godt for de minste. Her kan du velge om toppen av lampen skal plugges i en stikkontakt, eller om den skal fungere som en bærbar nattlampe. En lampe som gjør det enkelt for barna hvis de ikke trives med å sove i et helt mørkt rom.

Du trenger ikke være redd for at Pabobo lampe skal bli varm når den lyser opp barnerommet siden den inneholder et LED-lys som ikke blir varmt. Lampen lades enkelt opp og for få den fulladet tar det omtrent 5 timer.

 • Lampen passer i alle stikkontakter
 • Kommer med sensor for lys
 • Kan lyse opp til 70 timer fulladet
 • Gir god rombelysning om barnet våkner
 • God nattlampe for de aller minste
 • Blir litt barnslig for de større barna

Pabobo LumiBlo – Beste magiske nattlampe

Pabobo LumiBlo

Vil du gi barnet litt magi på barnerommet og samtidig ha noe som skaper trygghet om barnet våkner midt på natten, så bør du se nærmere på denne nattlampen. Her kan barnet bare blåse på lampen for å tenne på lyset om natten, og for å slukke det.

Pabobo LumiBlo gir et behagelig nattlys og vil virke beroligende på de små, samt at man kan justere lysstyrken slik man vil ha det rommet selv.

Slik velger du rett nattlampe

Nattlamper kan være en god investering for å skape trygghet for de små når de skal sove, og vil ofte virke beroligende når barnet skal finne roen for natten. Før du velger nattlampen bør du lese det neste avsnittet.

Viktige punkter å tenke gjennom

Ønsker du at barnet ditt skal kunne velge mellom forskjellige farger, eller tenker du at det kan virke forstyrrende. Du kjenner ditt barn og vet hva som er smartest her.

Vil du ha mulighet for å ta med en lampe når dere skal sove borte bør du gå for en lampe som er lett å ta med seg, og som kan lades raskt opp eller ha lang batteritid.

Det er et stort utvalg av nattlamper, og nattlampene kommer ofte med ulike smarte løsninger. Noen kan du justere lysstyrken på, andre slår seg av automatisk når de små har vært stille en stund. Neen er lett å slå på for barnet, mens noen av nattlampene skaper krever mer.

Tenk også over om du trenger at lyset ikke tar for stor plass om du vil at lyset skal kunne stå på nattbordet. I tillegg kan du også finne lamper som har et veldig beroligende lys, eller kanskje du vil lage en stjernehimmel på rommet til den lille?

FAQ

Hvilke nattlampe er best i test?

I vår test ble Zazu Lou kåret til best i test av alle modellene på markedet. En søt ugle vil skaper et flott atmosfære, samt at den kan styres ved hjelp av tale og kan dimmes opp og ned etter behov.

Trenger alle barn et nattlys?

Nei, alle barn gjør ikke det. Derimot kan dette kanskje hjelpe de små og fungerer ofte slik at de skaper trygge rammer når de små skal finne roen for natten.