Stellebord – Beste stellebord 2022

1
Cam Cambio

Cam Cambio er produsert med fire hjul, som gjør det enkelt å flytte bordet. I tillegg kan du låse hjulene på stellebordet. Medfølgende stellematte hindrer at fukt trenger gjennom, samt at det er god plass for oppbevaring.  Stellebordet leveres med en praktisk badebalje som også har egen slange for tømme ut vannet. I badebaljen er det to seter, et for spedbarn mellom  0 til 6 måneder, og det andre med armstøtte for barn fra 6…

Sjekk prisen →
TESTVINDER
 PrisBilligst hos 
Cam Cambio623 kr.Tonerweb
Beemoo Care Light878 kr.Jollyroom
Troll Lukas Stellebord1.999 kr.Jollyroom
Leander Linea1.899 kr.Mimmis
Fillikid Changingdraw798 kr.Rudo

I denne stellebord test har vi funnet frem til de beste modellene på markedet. I tillegg til å sammenligne nøkkelfunksjoner som brukervennlighet, kvalitet og funksjoner, vil vi også fremheve andre fordeler og ulemper ved hver modell. Les også vår kjøpsguide for å velge den rette modellene for deg og ditt lille vidunder.

Cam Cambio – Beste i test

Cam Cambio

Cam Cambio er produsert med fire hjul, som gjør det enkelt å flytte bordet. I tillegg kan du låse hjulene på stellebordet. Medfølgende stellematte hindrer at fukt trenger gjennom, samt at det er god plass for oppbevaring. 

Stellebordet leveres med en praktisk badebalje som også har egen slange for tømme ut vannet. I badebaljen er det to seter, et for spedbarn mellom  0 til 6 måneder, og det andre med armstøtte for barn fra 6 måneder til 12 måneder.

Beemoo Care Light – Beste billige

beemoo-care-stellebord

Beemoo Care er produsert i et stilrent og praktisk design som passer inn på de fleste bad. Her får du alt grunnleggende du trenger i et stellebord, men samtidig greit med plass for oppbevaring.

Stellebordet er laget for å oppta lite plass og kan enkelt slås sammen når det ikke skal brukes. En god løsning for mindre bad, samt om du har behov for stellebord på hytta eller på ferieturer.

 • Flott design
 • Smalt stellebord
 • Finnes også med badebalje
 • Stellebord i god høyde
 • Stellematte medfølger ikke og må kjøpes separat
 • Litt vanskelig å montere

Troll Lukas Stellebord – Beste premium stellebord

Troll Lukas Stellebord

Vil du ha et permanent stellebord som har godt med oppbevaring bør du ta en titt på Troll Lukas, med skuffer og to store hyller hvor du kan ha både litt klær, kremer, bleier og kluter.Troll Lukas føres også som en rekke andre produkter for å matche all møblementet til babyen.

I tillegg til mye plass har også kommoden et flott design som gjør at det vil passe godt inn i de fleste hjem. Troll stellekommode er produsert i bjørk og MDF, noe som gir robust og solid stellebord for koselige stunder med bleieskift.

 • Stor plass for oppbevaring
 • Tåler en maksvekt på 15 kg
 • Produsert av svensk tre
 • Praktiske hjul gjør det flyttbart
 • Bunnplaten tåler ikke fuktighet så godt
 • Stellematte er ikke inkludert

Leander Linea – Beste moderne stellebord

Leander Linea

Leander stellebord kommer i et funksjonelt og moderne design som er svært praktisk. Her kan du justere høyde etter hvem som skal utføre bleieskift, og høye kanter gjør at barnet alltid vil ligge trygt på stellebordet.

Vi anbefaler:  Sikkerhetsgrind - Beste sikkerhetsgrind 2023

Stellebordet kommer med to hyller under selve bordet hvor du får god plass til å oppbevare både bleier, våtservietter, kremer og annet. Dette skaper trygge rammer for barnet siden du kan ha lt du trenger i umiddelbar nærhet. Passer perfekt for stilbevisste småbarnsforeldrene.

 • Smart og lekkert skandinavisk stil i høy kvalitet
 • Kommer i to design
 • God løsning for mye plass for oppbevaring
 • Mulighet for oppbevaring på sidene
 • Egnet for høye foreldre
 • Høy pris, men verdt det investeringen

Fillikid Changingdraw – Beste sammenleggbar stellebord

Fillikid Changingdraw

Vil du ha en modell som du kan legge sammen ved behov, bør du ta en titt på Fillikid. Stellebordet gir god komfort for de små, samtidig som det er superenkelt å slå sammen etter bruk og pakkes bort. Laget for å kunne oppbevares bak dører når det ikke er i bruk.

Her kan du oppleve mange hyggelige stunder med bleieskift, og etter hvert bruk er toppen enkel å vaske med en våt klut før du pakker det vekk igjen. Et stellebord med hjul som er lett å flytte rundt.

 • Beste løsning for små baderom eller hytter
 • Tåler en vekt på 15 kg
 • Produsert i aluminum
 • Praktisk sikkerhetssele
 • Plass til oppbevaring av bleier og mer
 • Litt trøblete å montere og dårlig bruksanvisning

Slik velger du rett stellebord

Med tanke på hvor mange bleieskift man skal gjennom er det viktig å skape gode rammer rundt gjøremålet og finne stellebordet med den kvalitet og funksjon man ønsker. Nedenfor har vi samlet noen punkter du bør tenke gjennom før du tar et valg.

Vi anbefaler:  Elektrisk bil barn - Beste elbil for barn 2022

Sammenleggbart eller permanent

Dette er nok det første punktet du bør du vurdere. Trenger du en av modellene som du kan legge sammen, eller skal du ha bordet fremme hele tiden. For deg som har et lite bad eller vil en praktisk løsning for å stelle babyen på hytta, kan et sammenleggbart stellebord være gull verdt.

Er du ikke avhengig av å kunne slå sammen stellebordet, kan du også ta en titt på en stellekommode med stellematte på toppen. I en slik kommode vil du ofte få plass til mye mer, og enkelte modeller kommer også med skuffer der du kan legge klærne i.

Oppbevaring

På forhånd bør du tenke over hvor mye oppbevaringsplass du har behov for. Ønsker du å ha alt utstyret til babyen tilgjengelig fra stellebordet bør du vurdere en stellekommode.

Med eller uten badebalje

Mange av stellebordene kommer med badebalje inkludert, slik at du bare løfter opp den øverste platen og kan bade babyen i en stamp som gjemmer seg under. En stellekommode vil ikke ha badebalje.

Sikkerhet

Uansett hvilke av stellebordene du ende opp med, så er det viktig at du tenker sikkerhet for barnet ditt. Gå aldri fra barnet når det befinner seg på stellebordet, da de raskt kan snu seg rundt og uhell kan skje.

Pris

På markedet får du både billig og dyre stellebordløsninger, og hvilke du skal velge vil være avhengig av både hva du har behov for, samt hva du har råd til.

FAQ

Hvilket stellebord er best i test?

I vår babynest test ble Cam Cambio stellebordet vinneren. Praktisk modell med hjul som også leveres med badebalje.

Er det helt nødvendig med stellebord?

Nei, du kan også bruke en løs stellematte. Fordelen med en kommode eller stellebord er komfortabel høyde, oppbevaring av utstyr og en permanent løsning.