Opdateret oktober 2023

Terrassevarmer test (2022) → Guide: De 9 beste terrassevarmere

Af Charlotte BAdge
Charlotte

Charlotte er 36 år gammel og bor på øya Sotra utenfor Bergen. På øya hun bor er det mange muligheter for tur og noe av det beste Charlotte vet er...

Hortus 211-352
TESTVINDER

Hortus terrassevarmer, vegghengt modell 211-354

Hortus er et kjent merke innen terrassevarmere, og denne veggmonterte 211-354 modellen fra Hortus er en liten og diskret terrassevarmer med god ytelse. Den kan monteres på veggene på terrassen og vil verken ta plass,…

Hortus 211-352 1
Beste terrassevarmer til prisen

Hortus terrassevarmer, vegghengt modell 211-354

Sunwind Kheops (420165) 3
Beste gulvstående terrassevarmer

Terrassevarmer gass H:220 cm ALU/SORT

HORTUS Terrassevarmer 6
Mest fleksible terrassevarmer

Hortus terrassevarmer halogen bordmodell ufo med fjernbetjening – Manuell terrassevarmer

Pricerunner Hortus ZHQ1898-CW 7
Mest diskrete terrassevarmer

Hortus terrassevarmer panelmodell i sort med fjernbetjening 900/1800W

Prissammenligning i samarbejde med  Prisjakt Logo

I denne terrassevarmer testen ble Hortus veggmonterte 211-354 terrassevarmer kåret til testvinneren. Det er på grunn av den allsidige og energivennlige designen, samt på grunn av egenskaper og funksjoner som vil glede ethvert hjem.

Terrassevarmere er ikke lenger noe man først og fremst ser på restauranter og kafeer med uteservering, de er like tilstede i hager rundt om i landet, nettopp fordi vi elsker å være ute i månedene der været tillater oss det.Selv om dagene lett kan være fine og varme, er kveldene fortsatt kjølige her i Norge, og ved hjelp av en terrassevarmer kan du gjøre sommeren lengre og nyte friluftslivet.

Hortus terrassevarmer, vegghengt modell 211-354

Beste terrassevarmer til prisen

Hortus 211-352

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Rask oppvarming på bare 1 sekund for full varmeeffekt
 • pros-icon.svg Golden tube-teknologi for en varmeeffekt på 3-5 meter
 • pros-icon.svg Omdanner hele 92 % av energien til varme

Detaljeret gennemgang

Hortus er et kjent merke innen terrassevarmere, og denne veggmonterte 211-354 modellen fra Hortus er en liten og diskret terrassevarmer med god ytelse. Den kan monteres på veggene på terrassen og vil verken ta plass, være i veien eller til sjenanse rent utseendemessig.

Derfor skal du velge Hortus Terrassevarmer vegghengt modell 211-354:

Terrassevarmeren fra Hortus er en hurtigvarmer som kan varme opp elementer rundt seg opp til 3-5 meter med infrarøde stråler. Det sikrer lavt energiforbruk og er et miljøvennlig valg som fortsatt har en høyeffektiv varmeeffekt. Med sin størrelse og montering er det en modell som er svært allsidig og kan passe inn i mange ulike terrasser, både overbygde eller åpne terrasser med mulighet for oppheng.

Denne veggmonterte 211-354 terrassevarmeren fra Hortus gir deg full varmeeffekt på kun 1 sekund. Den vil derfor allerede fungere fra det øyeblikket den kobles til en stikkontakt eller slås på. Du trenger derfor ikke begynne å starte den opp for at den skal gjøre det klart for litt ekstra varme. Dette gir i seg selv en god energibesparelse, og til dette vil selve varmekilden, som er infrarøde stråler, også ha en energibesparende effekt, siden varmeovner kun vil bruke energi på å varme opp elementene som strålene treffer. 

Hele 92 % av energien vil derfor gå til oppvarming. Med det effektive Golden tube er det sikret at alle på terrasse, rundt bordet eller i loungeområdet skal kunne kjenne på varmen og dermed slippe å sitte og fryse når de varme sommerdagene blir til kjølige sommerkvelder.

Solamagic 2000 ECO+ Pro

Beste miljøvennlige terrassevarmer

Fordele
 • pros-icon.svg Basert på effektive infrarøde teknologier for miljøvennlig og billig varme
 • pros-icon.svg Teknologien No-glare® for et minimum av rødt lys
 • pros-icon.svg 94,8 % utnyttelse av energien til varme
 • pros-icon.svg Allsidig montering på vegg, tak, markise, parasoll eller stativ

Detaljeret gennemgang

Solamagic er et merke som har utviklet unike varmesystemer, basert på helt nye infrarøde teknologier som sikrer maksimal energiutnyttelse for lavt energiforbruk og miljøvennlige produkter. Denne Solamagic 2000 Eco+ Pro er intet unntak.

Derfor skal du velge Solamagic 2000 ECO+ Pro:

Hvis du er ute etter en miljøvennlig terrassevarmer, kan det være lurt å se nærmere på denne Solamagic 2000 Eco+ Pro, som vil være det perfekte valget for den miljøbevisste forbrukeren. Fokus er på et design, samt egenskaper og funksjoner, som skal sikre optimal energiutnyttelse og ytelse for minimalt energiforbruk. På toppen av det får du hele 5 års garanti som kvalitetssikring.

Miljø og kvalitet vurderes alltid i Solamagic design som fokusområder, og derfor er denne Eco+ Pro terrassevarmeren basert på effektive infrarøde teknologier som gir miljøvennlig, men også billig oppvarming. 

Solamagic 2000 er utstyrt med No-glare-teknologi, som gir 80 % mindre rødlig lys. I tillegg skal den sikre maksimal energiutnyttelse, som er hele 94,8 %. Det er den høyeste prosenten for energiutnyttelse som vi har sett på alle terrassevarmerne i denne testen. Dette betyr minimalt energiforbruk og mye mindre miljøbelastning. Samtidig kan du nyte varme og komfort selv på kjølige kvelder på terrassen, i paviljongen eller lignende.

Terrassevarmer gass H:220 cm ALU/SORT

Beste gulvstående terrassevarmer

Sunwind Kheops (420165)

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Justerbar høyde fra 170-202 cm
 • pros-icon.svg Oppvarmingstid på 5 sekunder
 • pros-icon.svg Infrarød halogenteknologi for energiutnyttelse på 80 %

Detaljeret gennemgang

Denne pyramideformede gassdrevne terrassevarmeren er en stabil kvalitetsmodell som i tillegg til oppvarming også kan sørge for en skikkelig koselig atmosfære på terrassen eller i loungeområder. Den er laget i et stilig design i materialer som vil matche de fleste terrasser.

Derfor skal du velge Terrassevarmer gass H:220 cm ALU/SORT:

Med denne terrassevarmeren får du en høy, stilig og meget stabil og robust modell, som med sin vekt på 24 kg står stødig på plass, uansett hvor mye vind det blåser. Du kan bruke propan- eller butangass, og både slange og regulator følger med. Dermed kan du enkelt starte og styre terrassevarmeren.

Det denne gassvarmeren kan gi spesielt til deg, sammenlignet med de andre terrassevarmerne som inngår i denne testen, er et element av komfort. Mange er kjempefornøyde med hyggen som skapes av en bål, og en gassdrevet terrassevarmer i denne størrelsen kan gi litt den samme følelsen med den synlige gassflammen. 

Spesielt størrelsen, designet med 360 graders varmefordeling og varmeeffekten på opptil 8000W gir virkelig god varme med stor rekkevidde, noe som kan gjøre den mer egnet for store områder og terrasseområder som må varmes opp. Den tar mye plass på små terrasser, og den er ikke lett å flytte med seg, men har du en stor terrasse eller skal holde et arrangement kan denne gassdrevne modellen være et ideelt og skikkelig koselig valg.

Hortus Takhengt Terrassevarmer 211-315

Beste takhengte terrassevarmer

Fordele
 • pros-icon.svg 2-i-1 varmeapparat med innebygget LED-lys for funksjon som taklampe
 • pros-icon.svg Fjernkontroll inkludert for enkel bruk
 • pros-icon.svg Henger fra taket for fleksibilitet og frihet

Detaljeret gennemgang

Sommerkvelder på terrassen blir ofte kjølige når solen har gått ned, og folk pakker seg inn i gensere og bukser for å holde varmen ute. Ofte kan man fort bli kald på føttene, men ved å ha denne Hortus 211-370 terrassevarmeren under bordet kan du finne en en god løsning på det.

Derfor skal du velge Hortus 211-370 Terrassevarmer:

Når man har gjester over på koselige grillkvelder osv, har som oftest alle husket en langbukse og en god, stor genser til når kvelden blir kjøligere. Likevel kan det fortsatt bli kjølig rundt beina, og det er det ikke alltid at man har pledd tilgjengelig til alle. Med en Hortus Terrassevarmer 211-370 kommer du deg fint unna det problemet, da den kan plasseres under bordet og sørger for god varme for alle.

Hortus 211-370 terrassevarmer designet for å stå under bordet er en infrarød varmeovn som vil være klar så snart den kobles til en stikkontakt. Den varmes opp på kun ett sekund og sørger for en jevn 360 graders varmefordeling, slik at alle rundt bordet får glede av terrassevarmeren. 

Skulle du være nervøs for at du skal velte varmeren fra Hortus når den står under bordet, kan du slappe av da den er utstyrt med en integrert veltesikring. Denne funksjonen slår av all strøm og varme i tilfelle varmeren skulle velte. Så snart den settes opp igjen vil varmen reetableres slik at den er klar til å varmes opp igjen. For optimal energiutnyttelse arbeider varmeren ved hjelp av varmeenergi fra Golden tube.

Solamagic 2000 Premium+ BTC

Beste premium terrassevarmer

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg 5 års garanti som kvalitetssikring
 • pros-icon.svg Betjening fra smarttelefon for enkel bruk
 • pros-icon.svg Utstyrt med integrert varmeregulering for individualitet
 • pros-icon.svg Patentert høyytelses Solastar Ultra varmeovner for miljøvennlig oppvarming

Detaljeret gennemgang

Denne Solamagic 2000 Premium+ BTC terrassevarmeren er for deg som vil ha det beste av det beste. Det er fokus på kvalitet, samt maksimal brukervennlighet og ytelse, høyeffektiv oppvarming, minimalt energiforbruk og miljøvennlig oppvarming.

Derfor skal du velge Solamagic 2000 Premium+ BTC:

Solamagic 2000 Premium+ BTC er den mest allsidige, effektive, funksjonelle og brukervennlige modellen som er tatt med i denne terrassevarmer testen. Prise på den er derfor deretter, og den er noe dyrere enn de andre terrassevarmerne som er med i testen. Det er imidlertid absolutt verdt en investering dersom du må bruke terrassevarmeren ofte og derfor ønsker kvalitet og holdbarhet samt fantastisk ytelse. Som kvalitetssikring har du hele 5 års garanti, som gir deg sikkerhet for at terrassevarmeren er designet og produsert for å gi maksimal verdi for forbrukeren.

Premium+ BTC terrassevarmer fra Solamagic kan faktisk monteres på veggen, i taket eller du kan bruke den som gulvvarmer avhengig av hvor den skal plasseres og hvilke behov og ønsker du har. Uansett hvor du plasserer og installerer din Solamagic 2000 Premium+ terrassevarmer, vil den alltid være like lett tilgjengelig å betjene, da dette skjer via en smarttelefon. Denne betjeningsmetoden er moderne og ekstremt brukervennlig, og den gir mange gratis muligheter for plassering av terrassevarmeren og mer.

Premium+ fra Solamagic er utstyrt med integrert varmeregulering, slik at du helt kan styre hvor mye den skal varme. I tillegg er du, ved å kjøpe denne lampen, garantert ultimat ytelse med de patenterte høyytelses Solastar Ultra varmeelementene, som i tillegg til effektivitet også sørger for miljøvennlig oppvarming.

Hortus terrassevarmer halogen bordmodell ufo med fjernbetjening – Manuell terrassevarmer

Mest fleksible terrassevarmer

HORTUS Terrassevarmer

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Bordvarmer med soft touch av/på og tilhørende fjernkontroll
 • pros-icon.svg Fungerer både til oppvarming innendørs og utendørs
 • pros-icon.svg Avtakbar terrassevarmer for fleksibilitet

Detaljeret gennemgang

Denne kompakte og lette Hortus terrassevarmeren er en effektiv bordmodell som er ideell for de som ønsker en fleksibel løsning for oppvarming av terrassen, loungen, eller andre lignende uteområder. Den kan enkelt flyttes rundt akkurat der du trenger den.

Derfor skal du velge en Hortus terrassevarmer halogen bordmodell ufo med fjernbetjening:

En liten og effektiv elektrisk terrassevarmer for innendørs og utendørs bruk er det riktige valget for deg som ønsker optimal frihet til å ta med deg den lille terrassevarmeren dit du måtte trenge den, slik at du alltid er sikret god varme. Til tross for størrelsen på akkurat denne modellen fra Hortus får du skikkelig god varme, da den har en rekkevidde på 6-8 meter eller tilsvarende 12 m2. Det er derfor gode muligheter for å varme alle rundt bordet eller den koselige loungen.

De mest brukte terrassevarmerne er de som står på gulvet eller henges på veggene, men trenger du fleksibilitet, eller har du verken gulvplass eller lyst til å bore i veggene, så kan du med fordel velge denne bordvarmeren fra Hortus. Det fungerer både innendørs og utendørs hvis du i tillegg har en vinterhage eller lignende som kan føles kaldt i de kjøligere månedene. 

Den er utstyrt med en soft touch av/på-knapp, som gjør den enkel å betjene, og for å gjøre den enda mer brukervennlig følger det faktisk også med en fjernkontroll som du kan styre terrassevarmeren med. Den har tre nivåer for varmeeffekt man kan velge mellom, og den varmes opp ved hjelp av infrarøde halogenrør. Det er svært lave driftskostnader knyttet til denne bordvarmeren, som kun koster mellom 2,74-5,40 kroner i timen, avhengig av hvilket effektnivå du har den på.

Hortus terrassevarmer panelmodell i sort med fjernbetjening 900/1800W

Mest diskrete terrassevarmer

Pricerunner Hortus ZHQ1898-CW

Prissammenligning i samarbejde med   Prisjakt Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Lysfri modell med blendingsfri teknologi for diskresjon
 • pros-icon.svg Kompakt slank design
 • pros-icon.svg Utstyrt med timerfunksjon og kommer med fjernkontroll for enkel bruk

Detaljeret gennemgang

Fryser du på de kjølige sommerkveldene, men er du ikke helt komfortabel med utseendet til de fleste terrassevarmere, som ofte gir fra seg et varmt eller tidvis rødlig lys og som ofte fanger blikket? Da er denne helt enkle og lysfrie terrassevarmeren fra Hortus ideell for deg.

Derfor skal du velge en Hortus terrassevarmer panelmodell i sort med fjernbetjening 900/1800W

Ønsker du å bruke terrassevarmeren din også som lampe, så er ikke dette terrassevarmeren du bør velge. Denne terrassevarmeren er helt enkel og diskret og passer perfekt i boliger eller på terrasser, hvor den ikke vil ta fokus. Det er en helt svart slank modell som vil være nesten usynlig hvis den monteres på en svart vegg eller i et mørkt tak.

Denne panelmodellen kan være lysfri, i motsetning til tradisjonelle terrassevarmere, fordi den er utstyrt med blendingsfri teknologi. Ønsker du maksimal diskresjon, er en terrassevarmer som ikke avgir lys det perfekte valget. Den vil ikke på samme måte tiltrekke seg oppmerksomhet når den er slått på, slik det ellers er tilfellet hvis det også sendes ut lys. 

I tillegg til mangel på lys har denne terrassevarmeren fra Hortus et ekstremt kompakt design. Den er ultraslank og kan passe veldig nær taket eller veggen. Men det følger også med en vippebrakett dersom du ønsker å kunne vippe den ned i en bestemt retning når den er i bruk. Med rekkevidden på 3-5 meter er det helt ideelt at en fjernkontroll følger med modellen, da du enkelt kan stille den i høyden uten å måtte bry deg med å rekke opp og betjene den. Det er også en timerfunksjon integrert for optimal frihet og brukervennlighet.

Guide

Hvilken type terrassevarmer skal jeg velge?

Det finnes flere typer terrassevarmere som fungerer forskjellig avhengig av varmekilde. Ytelsen deres varierer og det samme gjør energiutnyttelsen og forbruket, som er mer eller mindre svært avhengig av type terrassevarmer. Det er også forskjell på hvor mye det koster å ha de ulike terrassevarmerne i bruk, og hvor mye CO2 de slipper ut mens du nyter varmen. Noen terrassevarmere egner seg godt for større arealer, mens andre egner seg for små koselige arealer. Les mer om de ulike typene nedenfor og finn ut hvilken type du bør gå for for å dekke dine behov.

Elektriske terrassevarmere

Det finnes flere typer elektriske terrassevarmere; infrarøde varmeovner, halogenvarmere og reflektorvarmere. De elektrisk drevne terrassevarmerne har flere fordeler. De er blant annet mer miljøvennlige alternativer til den velkjente gassdrevne terrassevarmeren, som slipper ut mye mer CO2 ved gassbrenning.

Infrarød terrassevarmere

Denne typen terrassevarmere kalles også kvartsvarmere eller kortbølgede terrassevarmere. De fungerer ved at terrassevarmeren, som egentlig er en lampe, vil sende ut infrarøde stråler som vil varme opp mennesker og materialer når strålene treffer. En infrarød terrassevarmer bruker kun energi til å varme opp elementene som den infrarøde stråler treffer, og energien går derfor ikke bort på å måtte varme opp luft, som kan være ekstremt følsom for vind på for eksempel en terrasse.

Halogen terrassevarmere

En halogen terrassevarmer er en annen elektrisk modell. Den fungerer nesten identisk med en infrarød terrassevarmer. En halogenovn krever imidlertid en del mer energi i bruk enn en terrassevarmer med infrarøde stråler, da den bruker hele 40 % av energien på lys og de resterende 60 % på oppvarming, i motsetning til en infrarød varmeovn, som bruker kun 4-5 % av energiforbruket på lys.

Reflektor terrassevarmere

Reflektorvarmere fungerer annerledes enn de to andre elektriske terrassevarmerne. Her kommer varmen fra en varmeovn integrert i terrassevarmeren, som består av en reflektor, det vil si en blank flate som skal avgi varme. Det minner litt om det samme systemet som du vanligvis ser med en brødrister. En reflektorvarmer varmer også opp luften, og denne typen terrassevarmer er derfor også relativt energikrevende. Det er derfor ikke en modell som sees i stor skala lenger, da det finnes mange mer effektive og energibesparende alternativer.

Gassdrevne terrassevarmere

Terrassevarmere fungerer ved å koble til en gassflaske, som leder gass opp til en gassbrenner, som tennes og varmestråler avgis fra denne. Gassdrevne terrassevarmere varmer opp luften rundt, og sprer deretter varmen jevnt ut i en sirkel fra gassflammen. De er ikke avhengig av strøm og kan derfor plasseres hvor du vil, men de er skadelige for miljøet fordi de slipper ut mye mer CO2 og koster ofte mer i drift enn andre typer terrassevarmere, selv om gass ofte kan fås billig. .

Det at denne modellen av terrassevarmere gir en følelse av levende flammer er en spesiell hyggefaktor, men kan også samtidig beskrives som en ulempe som ikke finnes med de andre oppvarmingstypene. Det vil alltid være brannfare ved bruk av en gassdrevet terrassevarmer. Dette må du være spesielt oppmerksom på når du har barn og dyr.

Guide: Slik velger du den rette terrassevarmer

Slik som det er beskrevet ovenfor finnes det en rekke forskjellige typer terrassevarmere, men det finnes også mange forskjellige modeller som kan henge på veggen eller taket, stå på gulvet og på eller under et bord…

Størrelse og design på selve terrassevarmeren

Det er ganske viktig å undersøke og finne ut hvor mye plass det er for en terrassevarmer. Er terrassen liten, middels eller stor? Er det plass til en gulvmodell eller skal den heves og henges? Det finnes flere størrelser og utforminger på tvers av de ulike typene terrassevarmere, og det er viktig at du får en avklaring på hvor terrassevarmeren skal plasseres og eventuelt installeres, eller om det skal være enkelt å flytte rundt på flere områder.

Områdets størrelse

En annen viktig faktor er at når du investerer i en terrassevarmer er det viktig at den kan varme opp det tiltenkte området. Noen terrassevarmere har bare en rekkevidde på rundt 2-3 meter og andre har en rekkevidde på 6-8 meter. Har du et stort bord, et loungeområde eller bare en stor terrasse, er det ganske viktig at de som sitter lengst fra lampen ikke skal sitte og fryse. Motsatt er det også sløsing med energi (og i mange tilfeller penger) å investere i en stor terrassevarmer som kan varme opp et mye større område enn det du faktisk trenger. Få noen til å måle opp terrassen eller arealet dersom det er usikkerhet rundt størrelsen, slik at du er sikker på optimal energiutnyttelse og oppvarming med den nye terrassevarmeren.

Hvor ofte skal terrassevarmeren være i bruk

Noen sitter mye ute på de lune sommerkveldene, som har en tendens til å bli litt kjølige, spesielt på forsommeren og sensommeren, da en terrassevarmer skal brukes mye. Andre trenger kanskje bare å bruke terrassevarmeren av og til til spesielle anledninger. Her vil det være stor forskjell på hvor ofte terrassevarmeren skal brukes, og dette kan være en ganske vesentlig faktor med tanke på kvalitet og penger. Det kan være en enormt gunstig investering å legge litt mer penger i innkjøp av en terrassevarmer dersom den skal brukes mye, da den dermed må tåle mer slitasje. Det vil ofte også være planlagt mye mer brukervennlighet i de litt dyrere modellene, noe som kan være svært nyttig dersom du ofte skal varme deg under terrassevarmeren din.

Energiforbruk og energibesparelse

Det kan være store variasjoner i forhold til energiforbruk avhengig av type og modell terrassevarmer du velger. Typisk vil en elektrisk terrassevarmer være noe mer energibesparende sammenlignet med en gassdrevet modell, og i tillegg er den et mye bedre valg hvis du ønsker å ta et miljøvennlig valg…

Pris

Prisene varierer selvfølgelig også og avhenger mye av type og modell når du er på jakt etter terrassevarmer. De er tilgjengelige så lavt som noen få hundre kroner og så høyt som et tosifret beløp på tusen kroner. Du skal selvfølgelig ikke kjøpe over budsjett, men det er lurt å spare litt ekstra for å kunne investere i en modell som ikke nødvendigvis er den billigste på markedet. Kvalitet og pris vil i mange tilfeller gå hånd i hånd ved kjøp av terrassevarmere, og du vil få mye mer nytte og mindre energiforbruk for pengene dersom du investerer i en i en mellomprisklasse. Som et eksempel er den elektriske reflektorvarmeren ofte tilgjengelig for en veldig billig penge, men det er typisk en ganske lav energiutnyttelse knyttet til denne typen terrassevarmere, og det er derfor absolutt verdt å investere litt mer penger i en av de andre typene. av terrassevarmere.

IP-standard

Hvis du ønsker å sikre lang holdbarhet og en terrassevarmer som tåler vind og vær, kan det være lurt å sjekke IP-standarden. Dette vil indikere terrassevarmeren sin evne til å holde fuktighet, vann og støv ute. Jo høyere IP-nummer, jo mer tåler terrassevarmeren.

Finn det beste tilbud på terrassevarmer

Når du er på utkikk etter din første eller neste terrassevarmer kan det være attraktivt å gå for en billig modell, slik at du slipper å investere mye penger i kjøpet, når den typisk skal brukes primært i de varmere månedene i året. Det kan også være en god taktikk hvis terrassevarmeren ikke skal brukes så mye, men er det noe du har tenkt å bruke mye, gjerne i mange år, så er det stort sett verdt å investere litt mer penger på kjøpet. Tross alt går kvalitet og pris ofte hånd i hånd uansett hva du kjøper, og terrassevarmere er typisk intet unntak.

Du kan ta en titt på terrassevarmerne som inngår i denne testen, da det er noen fra ulike prisklasser, og de kan hver for seg dekke ulike behov. Når du har valgt din foretrukne terrassevarmer, kan du med fordel vente og holde et øye med om den valgte modellen skal komme på tilbud innen overskuelig tid. Du kan spare mye penger hvis du væpner deg med litt tålmodighet, da det ofte er tilbud å hente når du handler på internett.

Slik er denne terrassevarmer test utført

Denne testen av terrassevarmere er utarbeidet på grunnlag av en undersøkelse av andre testresultater og et innblikk i forbrukeranmeldelser samt ekspertuttalelser av ulike modeller tilgjengelig på markedet. Basert på denne studien har vi kommet frem til totalt ni modeller som skiller seg ut og presterer best i tester. Det finnes terrassevarmere for enhver smak og mange ulike behov, så alle vil kunne finne den perfekte terrassevarmeren til hjemmet sitt i denne terrassevarmer testen.

FAQ

Hvilke terrassevarmer er best?

I denne terrassevarmer testen ble Hortus terrassevarmer, veggmontert modell 211-354, kåret til testvinneren. Dette er fordi den er allsidig og brukervennlig og har et design som kan glede og matche mange hjem.

Hvordan fungerer terrassevarmere?

Halogen- og infrarøde varmeovner fungerer ved å sende ut infrarøde stråler som vil varme opp elementene strålene treffer. Gass- og reflektorvarmere vil varme opp luften ved hjelp av forbrenning og en reflektor.

Hvilken type terrassevarmer skal man velge?

Energiforbruket varierer, og det er alltid lurt å gå for en modell som har høy energiutnyttelse, da du får mye terrassevarmer for pengene. Spesielt infrarøde varmeovner er energivennlige.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

×