Uv telt baby – Beste UV-telt 2022

1
Swimpy UV Tent

kket ut de 5 beste teltene med UV-beskyttelse og funnet frem til den beste av dem alle. Her kan du lese det du trenger å vite om størrelse, brukervennlighet og kvalitet, samt at vi også vil fremheve andre funksjoner og fordeler ved hvert av teltene. I vår kjøpsguide kan du lese om hvordan du velger det rette UV teltet for ditt barn. [info q="Swimpy UV Tent " afq="Swimpy UV Tent "] Swimpy UV Tent -…

Sjekk prisen →
TESTVINDER
 PrisBilligst hos 
Swimpy UV Tent308 kr.Jollyroom
iPlay UV Tent 40+228 kr.Babyshop.no
Deryan Baby Luxe1.078 kr.Jollyroom
Swimpy Bamse118 kr.Jollyroom
Swimpy Babblarna428 kr.Jollyroom

I denne UV-telt testen har vi plukket ut de 5 beste teltene med UV-beskyttelse og funnet frem til den beste av dem alle. Her kan du lese det du trenger å vite om størrelse, brukervennlighet og kvalitet, samt at vi også vil fremheve andre funksjoner og fordeler ved hvert av teltene. I vår kjøpsguide kan du lese om hvordan du velger det rette UV teltet for ditt barn.

Swimpy UV Tent – Best i test

Swimpy UV Tent

Derfor skal du velge Swimpy UV tent

Swimpy UV Telt er en praktisk modell som gir en behagelig skygge for barnet, og ikke minst gir god beskyttelse mot solens UVA og UVB stråler. Teltet kan like godt brukes på stranden som hjemme.

Skal du ta det med på stranden kan du enkelt pakke det inn i en smart oppbevaringsveske og det er tydelige instruksjoner for hvordan du setter det opp igjen. Skulle det blåse en del på stranden kan du også feste teltet til underlaget ved hjelp av teltplugger. Teltplugger er ikke inkludert.

iPlay UV Tent 40+ – Beste billige UV telt

iPlay UV Tent 40+

Derfor skal du velge iPlay UV Tent 40+

IPlay UV telt baby er er god løsning for deg som ikke vil bruke så mye penger på teltet, men samtidig vil ha et telt for god beskyttelse mot UVA og UVB stråler fra solen. Her får du grei plass som de små kan leke på, og to praktiske lommer på innsiden der småting kan oppbevares.

Teltet slår du enkelt opp ved hjelp av stenger, og du har raskt en plass i solen der barnet kan ligge beskyttet. Teltet er tilgjengelig i flere farger og er enkelt å ta med seg på tur.

 • Passer ypperlig for babyer som ligger i ro
 • Solbeskyttelse faktor UPF40 +
 • Telt som er enkelt å sette opp
 • Teltet har liten plass for barn som beveger seg

Deryan Baby Luxe – Beste premium UV telt

Deryan Baby Luxe

Derfor skal du velge Deryan Baby Deluxe

Deryan Baby Luxe er både et uv telt og en helt unik reiseseng for de små. Alt kommer pakket og klar i en liten veske som du enkelt pakker ut av ved hjelp av funksjonen pop-up. Du bare tar sengen ut og den står ferdig av seg selv.

Deryan reisesengen kommer med UV-filter 50+, og kan derfor også brukes som et telt hvor babyen kan oppbevare seg for å få beskyttelse mot stråler.  Egner seg for tur på stranden, eller som reiseseng til den minste på telttur. 

Swimpy Bamse – beste uv telt med Bamse

Swimpy-UV-talt-Bamse-1

Derfor skal du velge Swimpy Bamse

Her er enda et telt fra testvinneren. Denne modellen er et ypperlig strandtelt med flott design fra den kjente figuren “Bamse”. Teltet kommer med en praktisk oppbevaringspose som har skulderrem slik at du enkelt kan bære teltet med deg.

Skal hele familien på stranden eller nyte en dag ute i hagen, kan minstemann oppholde seg i dette teltet som kommer med hele UPF 50+! Skulle det blåse litt kan du enkelt feste teltet til underlaget ved hjelp av 4 holdere for teltstenger.

 • Ramme produsert i glassfiber
 • Perfekt for utflukter
 • Kompakt oppbevaringseske
 • Teltplugger for feste i underlag medfølger ikke
 • Bretter man feil blir teltstengene lett ødelagte

Swimpy Babblarna – Beste UV telt med Babblarna

Swimpy Babblarna

Derfor skal du velge Swimpy Babblarna

Elsker din lille håpefulle Babblarna vil han eller hun garantert trives med å leke i dette UV teltet som har motiv fra den kjente tv-serien for barn. I tillegg beskytter teltet ekstra godt mot sol og både UVA og UVB stråling. Teltet kommer med solfaktor UPF 50+.

Teltet kommer med funksjonen pop-up, som betyr at det slår seg opp automatisk når du pakker det ut fra oppbevaringsvesken.  Lettere enn dette blir det ikke.

 • Kan festes i underlaget med teltplugger
 • Gir god ventilasjon
 • Gir god beskyttelse i flott design
 • Teltplugger for feste i underlag medfølger ikke
 • Bretter man feil blir teltstengene lett ødelagte

Slik velger du den riktig uv telt baby

Når varmen komme rvil hele familien ut, men samtidig vet vi at de aller minste er svært utsatt for UV-stråler med sin sarte hud. Da kan et UV-telt være en god løsning for å gi barnet uv beskyttelse.

Vi anbefaler:  Drikkeflaske barn - Beste drikkeflaske for barn 2022

Før du tar et valg kan du med fordel lese gjennom vår raske oppsummering, slik at du kan føle deg trygg på at du velger det rette teltet når du står i butikken.

Montering

Sjekk at du kjøper en modell som er lett å slå opp og ta ned igjen. Livet med små barn er travelt nok, og du trenger ikke en modell som krever lang bruksanvisning og en time for å montere. Det mest praktiske vil være å velge en modell som kommer med pop-up funksjonen.

Kvalitet og beskyttelse

Et UV-telt er designet for å beskytte barn og unge fra UV-strålene fra solen. Du ønsker at teltet både skal kunne vare lenge, samt beskytter mot skadelige stråler. Skal du tilbringe mye tid i solen med de små bør du ha en modell med høy solfaktor. De fleste modellene på markedet kommer med faktor 30+, 40+ og 50+. UPF 50 er den høyeste og beskytter barnet mest.

Størrelse

Husk at barnet vokser fort, og selv en liten baby vil vokse ut av teltet sitt til neste år om du kjøper det veldig lite. Meningen er gjerne at de små skal kunne leke og bevege seg litt i teltet sitt, så velg derfor en av modellene som er store nok.

FAQ

Hvilke uv telt til baby er best i test?

I vår uv-telt baby test ble Swimpy UV telt best i test. Vi liker spesielt at teltet har god størrelse, samt gir barn skygge og beskyttelse mot solens skadelige stråler på en flott måte.

Hvordan slår man opp et uv telt?

Det vil avhenge av teltet du kjøper. Noen kan du sette opp ved hjelp av teltstenger, mens andre er ekstra lette å slå opp ved hjelp av funksjonen pop-up.